ΟΙ «ΚΟΥΚΟΥΕΔΙΣΜΟΙ», Η «ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ» ΑΜΗΧΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΒΟΥΡΙΑ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΟΥ ΚΚΕ

KAVOURIA

Επαναστατική αμηχανία προκαλεί το ασταμάτητο κοινωνικό έργο της Χρυσής Αυγής στους Έλληνες που έχουν ανάγκη, στους τσιφούτηδες του Περισσού, που πετάνε εργαζόμενους στο δρόμο χριστουγεννιάτικα! Και δεν ξέρουν πώς να αντιμετωπίσουν το φαινόμενο και λένε «κουκουεδισμούς», γεμάτες εμπάθεια και κόμπλεξ, που θυμίζουν τη γνωστή λαϊκή παροιμία «όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια». Ιδού:

Πειραιάς: Συνεχίζει την υποκρισία και την πρόκληση η Χρυσή Αυγή

Για ακόμη μια φορά, η νεοναζιστική Χρυσή Αυγή έδωσε ρεσιτάλ υποκρισίας και προκλητικότητας, οργανώνοντας διανομή τροφίμων «μόνο για Έλληνες» στο προαύλιο χώρο του Δημοτικού Θεάτρου στον Πειραιά. Η Ελπίδα Παντελάκη, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ και δημοτικός σύμβουλος Πειραιά, σημείωσε ότι «η κίνηση της Χρυσής Αυγής, είναι υποκριτική και ψηφοθηρική, καθώς την ίδια στιγμή που μέσα στη Βουλή, υπερασπίζεται με πάθος τα συμφέροντα των εφοπλιστών, πραγματοποιεί ταυτόχρονα διανομές τροφίμων στα θύματα της πολιτικής που υποστηρίζει με νύχια και με δόντια».

Σύντροφοι, για να αφήσουμε τα πολλά λόγια, μπορείτε κι εσείς να δώσετε κάτι στον κοσμάκη; Τρόφιμα, ρούχα, παιχνίδια για τα παιδάκια κ.λπ.; Άμα δε μπορείτε (ή δε θέλετε λόγω του ότι έχετε… καβούρια στις τσέπες, βγάλτε το σκασμό και μην προκαλείται τη φτωχολογιά!