Ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΣΤΡΑΤΟΥΛΗΣ ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟ ΠΡΟΪΟΝ ΥΠΟΚΛΟΠΗΣ ΤΟΥ BBC!

STRATOULHS

…ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΕΣΠΑΓΑΝ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΥΠΟΣΤΑΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ!

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Στρατούλης αναμένεται να καταθέσει στην Αστυνομία το ηχητικό ντοκουμέντο του BBC, στο οποίο μέλος της Χρυσής Αυγής αναφέρεται στην πρόσφατη επίθεση κατά του βουλευτού έξω από το Ολυμπιακό Στάδιο στο Μαρούσι.

Ο κ. Στρατούλης θα ζητήσει να διαπιστωθεί εάν προκύπτουν ποινικές ευθύνες λόγω του ντοκουμέντου, ενώ έρευνα για την υπόθεση ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ.

Σε χθεσινή ανακοίνωσή του, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης υπογραμμίζει ότι επιβεβαιώθηκε «πανηγυρικά» πως οι δράστες της επίθεσης ήταν μέλη της Χρυσής Αυγής, θέτοντας παράλληλα το ερώτημα εάν τα συναρμόδια υπουργεία Δικαιοσύνης και Προστασίας του Πολίτη είναι εγκλωβισμένα στη λογική της «συγκατοίκησης» με τη Χρυσή Αυγή και παρακολουθούν «απαθή» τη δράση της.

«Η προκλητικά κυνική ομολογία στελέχους της Χρυσής Αυγής ότι τρεις φασίστες – τραμπούκοι ήταν αναποτελεσματικοί στην δολοφονική επίθεσή τους εναντίον του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ είναι αποκαλυπτική του τρόπου δράσης της νεοναζιστικής οργάνωσης», προσθέτει στην ανακοίνωσή της η Κουμουνδούρου.

ΑΝ ΠΑΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ Ο ΣΤΡΑΤΟΥΛΗΣ ΘΑ ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΓΙΔΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ! ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΗΧΟΓΡΑΦΗΣΗ – ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΜΦΑΝΩΣ ΑΣΤΕΙΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΤΟΥ – ΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ; Ο ΝΟΜΟΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΩΣ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑ ΤΗΝ ΥΠΟΚΛΟΠΗ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΓΕΛΑΕΙ ΛΙΓΑΚΙ ΤΟ ΧΕΙΛΑΚΙ ΜΑΣ!!! ΝΑ ‘ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΓΑΝΤΑ ΣΤΡΑΤΟΥΛΗ, ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ!