ΟΡΓΗ ΚΑΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ «ΕΥΠΑΘΩΝ»

ROMA

Με αφορμή δολοφονική επίθεση που δέχθηκε ανυποψίαστος Έλληνας προ ολίγων ημερών μέσα (!!!) στο Αστυνομικό Τμήμα Μεσσήνης Μεσσηνίας από συμμορία θρασύτατων «ευπαθών», το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Μεσσήνης εξέδωσε το παρακάτω ψήφισμα, που αφορά όχι μόνο το συγκεκριμένο περιστατικό, αλλά και τη γενικότερη εγκληματικότητα των «ευπαθών» στην περιοχή:

«Καταγγέλλουμε με οργή το πρόσφατο περιστατικό προπηλακισμού και ξυλοδαρμού δημοτών μας, μεταξύ των οποίων και ο πρόεδρος της Πιλαλίστρας του Δήμου Μεσσήνης, που έλαβε χώρα εντός και εκτός του Α.Τ Μεσσήνης από οργανωμένη πολυπληθή ομάδα αθιγγάνων, οι οποίοι κατέλυσαν κάθε έννοια δικαίου και σεβασμού στο θεσμό της δικαιοσύνης. Το περιστατικό αυτό είναι το αποκορύφωμα της ασυδοσίας και της ανυπακοής της συγκεκριμένης κοινωνικής ομάδας στη δημοκρατική μας νομιμότητα. Οι κάτοικοι των περισσότερων περιοχών του καλλικρατικού Δήμου Μεσσήνης είναι παντελώς ανυπεράσπιστοι και έρμαια στις διαθέσεις των εποχούμενων συνήθως αθιγγάνων. Οι παρανομούντες αθίγγανοι κυρίως με τα αδικήματα κατά της ιδιοκτησίας (δημόσιας και ιδιωτικής), ζημιώνουν σοβαρά τους πληττόμενους ήδη από την οικονομική κρίση δημότες μας και διασπείρουν το φόβο και την ανασφάλεια. Ως εκ τούτου αποφασίζουμε και απαιτούμε ομόφωνα: – Την άμεση παράσταση του Σώματος του Δημοτικού Συμβουλίου με επικεφαλής το δήμαρχο Μεσσήνης στην Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας. – Την άμεση ενίσχυση της οργανικής δύναμης των αστυνομικών τμημάτων του δήμου. – Την εντατικοποίηση των αστυνομικών ελέγχων στην έδρα και την περιφέρεια του δήμου μας των ειδικών αστυνομικών ομάδων (ΟΠΚΕ –ΔΙΑΣ-Σ)».

Πρόταση: Μήπως οι «συμπαραστάτες», «αλληλέγγυοι» και προστάτες της «ευπαθούς» ομάδας μπορούν να μείνουν για καμιά εβδομάδα σε περιοχή που κατοικοεδρεύουν «ευπαθείς»; Έτσι, για να δούμε μετά τι θα λένε…