ΤΟ «ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΝΑΛΓΗΣΙΑΣ» ΤΟΥ SYRIZA

TROFIMA-PEIRAIAS

«ΟΣΑ ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ»

Με μεγάλη συμμετοχή του κόσμου, έγινε η διανομή τροφίμων της Χρυσής Αυγής (δε δίνει και κανένας άλλος…) σε απόρους, ανέργους και λοιπούς έχοντες ανάγκη Έλληνες.

Οι αμερικανοκομμουνιστές του SYRIZA, που δε δίνουν ούτε δεκάρα τσακιστή για τη φτώχια (αυτοί μόνο να εισπράττουν την παχυλή κρατική επιχορήγηση ξέρουν), παρά μόνο λόγια μεγάλα… αλληλεγγύης, αντί να σκάσουν, εξέδωσαν μια περίπτυστη ανακοίνωση, γεμάτη ψεύδη και τερατολογίες, που θυμίζει τη γνωστή λαϊκή παροιμία «όσα δε φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια». Το «δελτίο τύπου» υπογράφεται από τη δημοτική παράταξη του SYRIZA «Το Λιμάνι της Αγωνίας» (η επωνυμία «Το Λιμάνι της Κοινωνικής Αναλγησίας» τους πάει καλύτερα…), κι έχει τον… γκανγκστερικό τίτλο «Φιλάνθρωπες Συμμορίες» (προφανώς επηρεασμένοι από το… Χόλλυγουντ). Ιδού:

«H Χρυσή Αυγή αφού ψήφισε μαζί με τους εντεταλμένους του Μνημονίου το κουκούλωμα της Λίστας Λαγκάρντ στη Βουλή μόλις προχθές (σ.σ. 1ο ψέμα!), αφού μέσα στην εβδομάδα που πέρασε έδειρε έναν βουλευτή και αρκετούς μετανάστες (σ.σ. 2ο ψέμα), φόρεσε στην πόλη μας την προβιά του φιλάνθρωπου και ανέβηκε στο πρόπυλο του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά παριστάνοντας (σ.σ. 3ο ψέμα, τα τρόφιμα μοιράστηκαν κανονικότατα) ότι μοιράζει τρόφιμα στους φτωχούς Έλληνες. Αυτό μας φέρνει στο νου εικόνες από άλλες κοινωνίες στις οποίες ενδημεί η φτώχια: Μαφιόζοι στη Σικελία, μεγαλέμποροι κοκαΐνης στο Μεξικό και τη Βραζιλία, εγκληματίες ολιγαρχικοί στη Ρωσία, μοιράζουν επιδεικτικά τις Κυριακές και τις γιορτές, χαρτονομίσματα και μικρά δωράκια στο «φτωχό λαό» νομίζοντας ότι έτσι ξεπλένουν τα χέρια τους από το αίμα».

Οι… παρομοιώσεις του SYRIZA είναι βέβαια ατυχέστατες και καταγέλαστες, αλλά να προσέχουν οι σύντροφοι γιατί κάπου ξεφεύγουν και μπορεί να… υποστούν τις συνέπειες. Εννοούμε την αναφορά τους στους «Ρώσους» λεγόμενους «ολιγάρχες», οι οποίοι είναι και πρώην σύντροφοι της Κομσομόλ (διευθυντές εργοστασίων, επιχειρήσεων κ.λπ. επί σοβιετικής εποχής, που εν μία νυκτί έγιναν πάμπλουτοι ιδιοκτήτες) και καταγόμενοι από την «εκλεκτή» φυλή.

Και για να τελειώνουμε: σύντροφοι, έχετε σκοπό να δώστε έστω κι ένα ευρώπουλο στους φτωχούς, έστω και στους λαθρομετανάστες; Δώστε ή σκάστε!

Εορταστική διανομή τροφίμων στον Πειραιά – Φωτογραφίες