Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΘΡΑΣΟΥΣ: Ο ΚΑΜΜΕΝΟΣ «ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΣ» ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ!

KAMMENOS-SAMARAS

Εθνική Συνδιάσκεψη διοργάνωσε το κόμμα του (χαρο) Καμμένου, για να τη σπάσει στους αποχωρήσαντες που τον κατηγόρησαν ότι περιφρονεί τις… δημοκρατικές διαδικασίες και λαμβάνει όλες τις αποφάσεις μόνος του. Έτσι, με μεγαλοστομίες του τύπου «στις διαδικασίες του συνεδρίου θα εφαρμοστεί για πρώτη φορά η άμεση δημοκρατία», «όλα τα όργανα του κόμματος θα εκλέγονται από τον λαό», «η βάση θα αποφασίσει πως θα διοικείται το κόμμα» κ.α., προσπάθησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις.

Κατά τα άλλα, θύμισε έντονα τον Καρατζαφέρη στα τελευταία του, πουλώντας κούφιο πατριωτισμό: «Ο πατριωτισμός είναι η ιδεολογική πλατφόρμα και κοινή συνείδηση και η ανάδειξη ενός πατριωτικού δημοκρατικού τόξου είναι αυτή που θα σώσει την πατρίδα από την καταστροφή και την κοινωνία από τη φιλελεύθερη λαίλαπα»

Αλλά και προκάλεσε την ελληνική κοινωνία, που νομίζει ότι αποτελείται από αμνήμονες: «Όλοι εσείς που δώσατε τη μάχη και ανατρέψατε το καθεστώς της μεταπολίτευσης…»

Ώπα Πανούλη, κρατήσου! Δεν είσαι χτεσινός και δεν προήλθες από πολιτική παρθενογένεση. Έχεις μακρά πολιτική διαδρομή. Ήσουν ηγετικό στέλεχος της ΟΝΝΕΔ από τις αρχές της δεκαετίας του ’80, βουλευτής της ΝΔ από το 1990, υφυπουργός, υπουργός κ.τ.λ., ήσουν (και εξακολουθείς να είσαι) επιφανές στέλεχος του σάπιου μεταπολιτευτικού καθεστώτος. Μη μας το παίζεις, λοιπόν, και… αντικαθεστωτικός, γιατί δε σε παίρνει!