ΓΕΛΑΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΜΕ ΤΑ «ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ» ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

STRATOULHS

Ο Λαγός, αν είναι αυτός που μιλάει, κοροϊδεύει και αναφέρεται ειρωνικά στη δήθεν επίθεση εναντίον του Στρατούλη, όπως έκανε όλη η Ελλάδα μόλις άκουσε τις αστειότητες Στρατούλη και το BBC μιλάει για απόδειξη ότι τον έδειραν Χρυσαυγίτες. Λογικό οι Άγγλοι να μην αντιλαμβάνονται την ειρωνία καθώς ο ΣΥΡΙΖΑίος που τους έδωσε το ηχητικό τους το έδωσε γι΄αυτό το λόγο. Αν το ηχητικό κυκλοφορούσε μέσω ελληνικού καναλιού θα γέλαγε πάλι όλη η Ελλάδα γι’ αυτό οι ΣΥΡΙΖΑίοι το έδωσαν στο BBC, όπου τα ζώα οι Άγγλοι δεν θα καταλάβαιναν την ειρωνεία στα λεγόμενα του Λαγού, θα το πρόβαλαν σαν «απόδειξη» και θα έδιναν στο ηχητικό μια εγκυρότητα που κανένα ελληνικό μέσο δεν θα μπορούσε να δώσει, ειδικά κάτι «Αυγές»… Μια εβδομάδα μετά το επεισόδιο και ακόμα δεν έχουμε ακούσει κάποιον αυτόπτη μάρτυρα να βεβαιώνει τον «ξυλοδαρμό» του αστείου…

Το ΒΒC φέρνει στο φως ηχητικό ντοκουμέντο από μια συγκέντρωση των μελών της Χρυσής Αυγής, λίγο μετά την επίθεση που δέχτηκε από αγνώστους ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Στρατούλης.

Σε αυτό ακούγεται κάποιος (σύμφωνα με το BBC είναι ο βουλευτής Γιάννης Λαγός), ο οποίος αναφέρεται με ειρωνικά σχόλια για την επίθεση στον Στρατούλη, λέγοντας στους παρευρισκόμενους ότι δεν κατάφεραν να του κάνουν ούτε ένα καρούμπαλο (!) και πως είναι ντροπή που δεν του έσπασαν ούτε τα γυαλιά. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο τέλος της ομιλίας όλοι ξέσπασαν σε χειροκροτήματα.

Αναλυτικά το απόσπασμα:

“Συναγωνιστές και συναγωνίστριες καλησπέρα,

Πρώτα απ’όλα θέλω να εκφράσω τη δυσαρέσκειά μου για κάποια από τα νέα μέλη της Χρυσής Αυγής που είναι μόνο για φωνές, για μαγκιές και για τέτοια. Τρεις απ’ αυτούς τον χτυπούσαν για μισή ώρα και δεν κατάφεραν ούτε να κάνουν ένα καρούμπαλο στο κεφάλι του. Ντροπή! (χειροκροτήματα) Τρία μέλη της Χρυσής Αυγής εξαγριωμένα και δεν κατάφεραν ούτε καν να του σπάσουν τα γυαλιά. Πού χτύπαγαν;”.

http://dexiextrem.blogspot.gr/2012/12/bbc.html