ΕΠΙΣΗΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΒΙΛΛΑΣ ΑΜΑΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΟ-ΛΕΡΑ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ

amalia2

Δεν πρόσφερε μόνο διαδικτυακή υποστήριξη (μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του, left.gr) ο ΣΥΡΙΖΑ προς το αναρχοκομμουνιστικό αληταριό της «Βίλλας Αμαλία», αλλά και επίσημη, με ανακοίνωση της νεολαίας (ή… νεολέρας) του, με τον θρασύτατο τίτλο «Η τρομοκρατία δε θα περάσει»:

«Το σκιάχτρο του ολοκληρωτισμού, έβαλε ξανά τα καλά του για να προστατέψει την κοινωνία από την ανομία και τους ταραξίες. Για την ΕΛΑΣ, το πρόβλημα στις γειτονιές του κέντρου δεν είναι οι μαχαιροβγάλτες της Χρυσής Αυγής. Δεν είναι τα κακοποιημένα κορμιά των μεταναστών, ούτε οι μελανοχιτώνες που κυκλοφορούν με εξοπλισμό μάχης, στην πλατεία του Αγίου Παντελεήμονα. Για την ΕΛΑΣ, το πρόβλημα είναι η ύπαρξη κοινωνικών χώρων σαν τη Βίλλα Αμαλίας, που βάζουν φραγμό με την ύπαρξη τους, στον εκφασισμό και τον κοινωνικό κανιβαλισμό. Δεν μας προκαλεί καμία έκπληξη ότι ένα χώρος που βρίσκεται για χρόνια στο στόχαστρο των νεοναζί, εκκενώνεται…»

«Κοινωνικός χώρος», λοιπόν το ορμητήριο της παρακρατικής βίας και εργαστήριο παραγωγής βομβών μολότοφ! Και «κοινωνικοί αγωνιστές» οι παρακρατικοί συμμορίτες! Αυτός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, που η Νουδούλα και λοιπές… ψοφοδεξιές δυνάμεις εντάσσουν στο… δημοκρατικό τόξο!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πλήρης ασυδοσία των αναρχοαριστερών υπό την σκέπη του ΣΥΡΙΖΑ

Τα ευρήματα από τη Βίλα Αμαλία [εικόνες & βίντεο]