Α. ΣΑΜΑΡΑΣ: Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΤΩΝ ΔΙΕΘΝΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ!

Antonis Samaras

Συνέντευξη σε εφημερίδα της πατρίδας του έδωσε ο επίτιμος πρόεδρος των Χριστιανοκοινωνιστών της Βαυαρίας (CSU), Έντμουντ Στόιμπερ, στην οποία αναφέρθηκε στην οικονομική κρίση στην Ελλάδα και στη μνημονιακή κωλοτούμπα του Αντωνάκη Σαμαρά, τονίζοντας ότι ο Αντωνάκης είναι η τελευταία ελπίδα των διεθνών τοκογλύφων και των πολιτικών εντολοδόχων τους, για να μην καταρρεύσει οριστικά και αμετάκλητα το σάπιο μεταπολιτευτικό καθεστώς και χάσουν… τ’ αυγά και τα καλάθια:

«Έχουμε αφήσω πίσω μας τα πιο δύσκολα, και σήμερα η Ελλάδα προσπαθεί πραγματικά. Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που η Μέρκελ και ο Σαρκοζί επίμονα, επί ώρες, μιλούσαν στον σημερινό πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά για να στηρίξει επιτέλους το πρόγραμμα εξυγίανσης της τότε κυβέρνησης. Δόξα τω Θεώ, εκείνος έκανε στροφή. Η Ελλάδα, τώρα, προσπαθεί πραγματικά. Είτε ο Σαμαράς θα τα καταφέρει, είτε η ελληνική Δημοκρατία θα έχει κακό τέλος».

Είμαστε στη… δυσάρεστη θέση να προβλέψουμε, βάσει όλων των δεδομένων που υπάρχουν, ότι δυστυχώς γι’ αυτόν και τους ομοίους του –τοκιστές και… σουλατσαδόρους- ο… αγαπητός τους Αντωνάκης δεν θα τα καταφέρει και το… αναπόφευκτο θα ’ρθει. Οπότε, να ετοιμάζονται για τα χειρότερα και να κλάψουν από τώρα τα… ωραία τους λεφτουδάκια!