ΥΠΕΚΥΨΕ ΣΤΑ ΤΡΑΥΜΑΤΑ ΤΟΥ 87ΧΡΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ – ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΘΥΜΑ ΤΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ!

LATHRO

Στις 18 Δεκεμβρίου, σας είχαμε ενημερώσει με δημοσίευμά μας υπό τον τίτλο «Κτήνος από την Αλβανία χτύπησε με καδρόνι στο κεφάλι 87χρονο Έλληνα για να τον ληστέψει». Η εγκληματική επίθεση είχε γίνει το βράδυ του Σαββάτου και ο δράστης, ένας «κατατρεγμένος οικονομικός μετανάστης» από την Αλβανία συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής.

Χθες, έγινε γνωστό από το Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης, όπου νοσηλευόταν ο άτυχος Έλληνας, ότι κατέληξε στα βαριά τραύματά του.

Άλλος ένας Έλληνας, λοιπόν, έπεσε θύμα της δολοφονικής μανίας των «κατατρεγμένων κ.τ.λ.» και προστίθεται στο μακρύ κατάλογο των θυμάτων των αλλοδαπών εγκληματιών. Να θυμίσουμε πως ο 87χρονος είναι το δεύτερο θύμα αλλοδαπών δολοφόνων μέσα στην τελευταία εβδομάδα, καθώς υπάρχει και ο φόνος του 80χρονου στην Θεσσαλονίκη από έναν Μαροκινό.

Αυτά δεν τα βλέπει άραγε ο Επίτροπος Δικαιωμάτων του Συμβουλίου Ασφαλείας, που μόλις χθες μιλούσε για… ρατσιστική βία στην Ελλάδα; Για τους «αλληλέγγυους» (ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΔΗΜΑΡ, ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, καθεστωτικά ΜΜΕ, ΜΚΟ κ.λπ.) δε ρωτάμε βέβαια, καθότι αυτοί γνωρίζουν πολύ καλά τι γίνεται, αλλά η αποστολή τους είναι να χειροκροτούν τους δολοφόνους και να τους μετατρέπουν σε… θύματα «ρατσιστικής βίας»…