ΣΥΡΙΖΑ + ΚΟΜΜΑ ΚΑΜΜΕΝΟΥ = LOVE FOR EVER!

kammenos-tsipras

Το πραγματικά κρίσιμο ερώτημα που θέτουν όλοι στον ΣΥΡΙΖΑ, είναι το εξής: «εφόσον οι πιθανότητες να είστε αυτοδύναμοι στις επόμενες εκλογές είναι από ελάχιστες ως μηδενικές και με δεδομένη την κατηγορηματική άρνηση του ΚΚΕ, με ποιες δυνάμεις μπορεί να συνεργαστείτε;». Αυτή (περίπου) την ερώτηση έκανε δημοσιογράφος της Free Sunday στον Γ. Μπαλάφα, μέλος του Πολιτικού Γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ και ιδού η απάντηση που έλαβε:

«Είναι γεγονός ότι δεν έχει αποκλειστεί από την πλευρά μας η πιθανότητα μιας συνεργασίας με τους Ανεξάρτητους Έλληνες. Η αναζήτηση συνεργασιών από την πλευρά μας αφορά όλες τις κοινωνικές και πολιτικές δυνάμεις με τις οποίες, ανεξάρτητα από άλλες σημαντικές διαφορές, συμπίπτουμε σε μια κατεύθυνση ενάντια στα μνημόνια και στις υλοποιούμενες νεοφιλελεύθερες πολιτικές».

Εμείς, όμως, έχουμε κι άλλη μια ερώτηση προς τους… τσιπροκαμμένους μέλλοντες «νεόνυμφους» (με… πολιτικό γάμο, ασφαλώς): επί συγκυβέρνησής τους το νέο νόμισμα της χώρας θα είναι το… δολάριο, όπως έχει προτείνει ο πολύς Πάνος ή το… επαναστατικό ρούβλι της σοβιετικής εποχής, όπως σίγουρα θα επιθυμούν οι… λενινιστικές συνιστώσες του ΣΥΡΙΖΑ;