ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ 80ΧΡΟΝΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΑΠΟ «ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ»!

982634986

Μπροστά σε μια μακάβρια ανακάλυψη βρέθηκαν χθες το πρωί υπάλληλοι στην καθαριότητα του Δήμου Θεσσαλονίκης, στην οδό Σκεπαστού 17, στην περιοχή Σαράντα Εκκλησιές: ένα πτώμα, που είχε τοποθετηθεί μέσα σε σακούλες, τυλιγμένο με χαλί και δεμένο με σχοινί, πεταμένο μέσα σε κάδο ανακύκλωσης!

Σύμφωνα με το πόρισμα της Αστυνομίας, πρόκειται για 80χρονο Έλληνα, συνταξιούχο φιλόλογο καθηγητή, που διέμενε πολύ κοντά στο σημείο. Η εξαφάνιση του 80χρονου Έλληνα είχε δηλωθεί στις αστυνομικές αρχές από τον εξάδελφό του, στις 13 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με τις πρώτες καταθέσεις των ενοίκων της πολυκατοικίας όπου διέμενε το θύμα, όταν βρισκόταν εν ζωή νοίκιαζε διαμερίσματα σε διαφορετικές περιοχές σε «κατατρεγμένους οικονομικούς μετανάστες». Μάλιστα κάποια από αυτά τα νοίκιαζε με την βραδιά έναντι 10 ευρώ το άτομο. Η Αστυνομία αναζητά έναν «κατατρεγμένο κ.τ.λ.» από το Μαρόκο, ενοικιαστή δωματίου του θύματος, ως δράστη της αποτρόπαιης δολοφονίας.

Κατά πάσα πιθανότητα, η δολοφονία έγινε στο σπίτι του θύματος, καθώς το κρεβάτι του ήταν γεμάτο αίματα και προφανώς, αργότερα, ο δράστης πέταξε το πτώμα στον κάδο! Να χαίρονται τους «κατατρεγμένους κ.τ.λ.» φονιάδες Ελλήνων, ο Τσίπρας, η Παπαρήγα, τα καθεστωτικά ΜΜΕ, οι χρυσοπληρωμένες ΜΚΟ και οι λοιπές «αντιρατσιστικές» δυνάμεις και συμμορίες!