Η ΕΝΩΣΗ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΩΝ, Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ, Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗΣ… ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ

DEH

Μια δριμεία ανακοίνωση εξέδωσε –έστω και με σχετική καθυστέρηση- η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος για την ωμή παρέμβαση του «υπερυπουργού» Στουρνάρα, ο οποίος πρόσφατα προέτρεψε την ΔΕΗ να συνεχίσει να βάζει στους λογαριασμούς της το περιβόητο χαράτσι (τέλος ακινήτων), παρά το γεγονός ότι εξεδόθη δικαστική απόφαση που το απαγορεύει. Ιδού η ανακοίνωση:

«Περιήλθαν σε γνώση μας δημοσιεύματα του Τύπου, σύμφωνα με τα οποία ο υπουργός Οικονομικών φέρεται να καλεί τη Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού να συνεχίσει να εισπράττει το τέλος ηλεκτροδότησης (Ε.Ε.Τ.Η.Δ.Ε.), μέσω των λογαριασμών κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος, χωρίς να λάβει υπόψη της όσα αντίθετα έκρινε το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών, με την υπ’ αριθμ. 1101/2012 απόφασή του, που εκδόθηκε επί συλλογικής αγωγής και η οποία παράγει δεσμευτικότητα έναντι πάντων, έχει δε κηρυχθεί προσωρινά εκτελεστή ως προς τις καταψηφιστικές διατάξεις της. Η Ένωση θεωρεί απαράδεκτο το γεγονός, μέλος της Κυβέρνησης να εμφανίζεται ότι ενεργεί παρά το Σύνταγμα και να εντέλλεται ή να παροτρύνει τη διοίκηση ή τρίτους φορείς να μη συμμορφωθούν με εκτελεστές δικαστικές αποφάσεις, παρά το νόμο και το άρθρο 95 παράγραφος 5 του Συντάγματος, πράγμα που δεν είναι δυνατόν να συμβαίνει σε συντεταγμένη, ευνομούμενη Πολιτεία. Είναι αυτονόητη και αναμενόμενη η αναζήτηση ποινικών ευθυνών εκείνων, που ενδεχομένως το πράττουν, εφ όσον συντρέχουν προς τούτο οι προϋποθέσεις του νόμου».

Εμείς, να υπενθυμίσουμε ότι την επομένη κιόλας των προκλητικών δηλώσεων του (τέως κνίτη, για να μην ξεχνιόμαστε…) «υπερυπουργού» οικονομικών, η Χρυσή Αυγή (που κατά τους πολιτικάντηδες του σάπιου μεταπολιτευτικού κατεστημένου «κάνει παρανομίες» και «κινείται στα όρια του νόμου»…) κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά εις βάρος του, ενώ τα τρία κόμματα της καθεστωτικής… νομιμότητας το έκαναν γαργάρα και οι αρχηγοί τους δεν απέπεμψαν αμέσως τον παράνομο Στουρνάρα. Βέβαια, πώς να τον αποπέμψουν αφού κι αυτοί συμφωνούν απολύτως με την παράνομη είσπραξη του χαρατσιού, το οποίο είναι ένα απ’ τα «έργα» τους. για την προγραμματισμένη από τους διεθνείς τοκογλύφους εξαθλίωση του ελληνικού λαού! Ποιοι είναι, λοιπόν, οι νόμιμοι και ποιοι οι παράνομοι σ’ αυτή τη χώρα;