ΦΕΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΟΙ ΚΑΜΜΕΝΙΚΟΙ;

MARIAS

Έντονη κινητικότητα τις τελευταίες ημέρες στο κόμμα Καμμένου και πολλές αποχωρήσεις, με… κεντροδεξιά κατεύθυνση (αργά ή γρήγορα). Επειδή, όμως, το κόμμα είναι… λίγο απ’ όλα, αριστεροδεξιοκεντρώο δηλαδή, φαίνεται πως υπάρχουν φυγόκεντρες τάσεις και προς την άλλη κατεύθυνση, αυτήν της αριστεράς! Φήμες αναφέρουν ότι επίκειται… μεταγραφή του γνωστού μαρξιστή του Καμμένου, Νότη Μαριά, προς ΣΥΡΙΖΑ μεριά. Αναφέρει σχετικά ο καθεστωτικός «Βηματοδότης»:

«Συνεχίζεται ο κομματικός «τουρισμός» για τον κ. Νότη Μαριά. Μου λένε ότι ο συμπαθής καθηγητής και μέχρι πρότινος θερμός θαυμαστής του κ. Π. Καμμένου δεν θα αποτελέσει έκπληξη αν «μεταναστεύσει» στον ΣΥΡΙΖΑ του κ. Αλ. Τσίπρα. Δεν γνωρίζω πόσο ευχαριστημένα είναι τα παλιά στελέχη και οι οπαδοί του Συνασπισμού επειδή η οσμή της εξουσίας έχει προσελκύσει κοντά τους όλους τους κολοσσούς της πολιτικής σκέψης της ευρύτερης «Aριστεροδεξιάς». Εκείνο που γνωρίζω είναι ότι το φλερτ του Νότη με την Κουμουνδούρου συνεχίζεται εδώ και μήνες αφού είναι εκείνος που έτρεχε ανάμεσα στα γραφεία των Ανεξάρτητων Ελλήνων και στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή με επερωτήσεις ανυπόγραφες εξασφαλίζοντας υπογραφές από βουλευτές και των δύο κομμάτων».

Απολύτως αναμενόμενη θα είναι μια τέτοια… μεταγραφή. Σού λέει ο παλαιοπασόκος Μαριάς, αφού και ο Καμμένος θα καταλήξει στο τέλος ουρά του ΣΥΡΙΖΑ, γιατί να με πάει εκεί ο Καμμένος και να μην πάω μόνος μου; Αριστεροδεξιοκεντρώα ανεμομαζώματα, αριστεροδεξιοκεντρώα διαβολοσκορπίσματα!