ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΩΤΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ… ΚΟΠΑ ΚΑΜΠΑΝΑ!

BRAZIL

Μετά το σάλο που ξέσπασε στον ΣΥΡΙΖΑ για το… εξωτικό γιορτινό ταξίδι του Τσίπρα στην… Κόπα Καμπάνα (την πιο ξακουστή παραλία της Βραζιλίας) και στη γειτονική Αργεντινή, στις οποίες –όπως και σ’ ολόκληρο το νότιο ημισφαίριο- είναι καλοκαίρι («Φεύγει ο Τσίπρας – Πάει σε άλλα μέρη με λιακάδα και καλοκαίρι»), ο ΣΥΡΙΖΑ εξέδωσε ανακοίνωση υποστηρίζοντας ότι πρόκειται για… επίσημη επίσκεψη του ΣΥΡΙΖΑ, κατόπιν προσκλήσεως των Βραζιλιάνων και των Αργεντινών συντρόφων:

«Ο πρόεδρος της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, Αλ. Τσίπρας, επικεφαλής αντιπροσωπείας, αποτελούμενης από τους Νίκο Χουντή, Ευρωβουλευτή, Γιάννη Δραγασάκη, αντιπρόεδρο της Βουλής, Κώστα Ήσυχο, υπεύθυνο Εξωτερικής και Αμυντικής Πολιτικής, Ανδρέα Καρίτζη και Κώστα Αθανασίου, διευθυντή της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ θα επισκεφτούν τη Βραζιλία και την Αργεντινή.

[15/12- 20/12 (Σάο Πάολο, Μπραζίλια), 20- 27/12 Μπουένος Άιρες], κατόπιν πρόσκλησης του κυβερνώντος κόμματος (Κόμμα Εργαζομένων -PT) και της Γερουσίας αντίστοιχα.

Η αντιπροσωπεία θα έχει συναντήσεις με αξιωματούχους σε ανώτατο κυβερνητικό επίπεδο, όπως και με εκπροσώπους κομμάτων της Αριστεράς, Κινημάτων και την Ελληνική Ομογένεια».

Καλή η προσπάθεια, αλλά δεν πείθει κανέναν! Που ακούστηκε αρχηγός αξιωματικής αντιπολίτευσης να πηγαίνει σε κομματική αποστολή στο εξωτερικό διάρκειας… 12 ημερών; Ήμαρτον!