ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ «ΑΘΕΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ» – ΑΦΗΝΟΥΝ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ ΜΩΑΜΕΘ ΚΑΙ ΓΙΑΧΒΕ…

17092

Μια προκλητικότατη γιγαντοαφίσα της αθεϊστικής οργάνωσης American Atheists (Αμερικανοί Άθεοι) «κοσμεί» το κέντρο της Times Square στη Νέα Υόρκη. Η γιγαντοαφίσα της αθεϊστικής οργάνωσης προτρέπει τους ανθρώπους να διατηρήσουν τη χαρά των γιορτών χωρίς τους μύθους (Keep the Merry, dump the Myth), εννοώντας ως μύθο τη γέννηση του Χριστού.

Σύμφωνα με την υπεύθυνη τύπου της οργάνωσης: «Η αληθινή ομορφιά των Χριστουγέννων -το να είσαι με συγγενείς, φίλους και ανθρώπους που αγαπάς- δεν έχει τίποτα να κάνει με Θεούς περασμένων εποχών. Για την ακρίβεια περνάς καλύτερα χωρίς τις ενοχές και τους λοιπούς καταναγκασμούς που σου δημιουργεί η θρησκεία».

Κι αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που οι αθεϊστές προκαλούν με γιγαντοαφίσα. Ανάλογο περιστατικό συνέβη και το 2011 όταν ανέβασαν μια αφίσα που έλεγε: «37 εκατομμύρια Αμερικανοί ξέρουν να ξεχωρίζουν τους μύθους από την πραγματικότητα», απεικονίζοντας τα πρόσωπα του Ιησού, του Αη Βασίλη, του Ποσειδώνα και του σατανά. Κι όταν λένε για τα «37 εκατομμύρια των Αμερικανών», εννοούν τον αριθμό όσων δηλώνουν άθεοι!

Πάντως, κατά μια… σατανική σύμπτωση, όλα σχεδόν τα ονόματα των επικεφαλείς της αθεϊστικής οργάνωσης, που απευθύνονται αποκλειστικά στους χριστιανούς (εφόσον μόνο τον Ιησού αμφισβητούν, κι όχι τον Μωάμεθ των μουσουλμάνων ή τον Γιαχβέ των εβραίων…) τελειώνουν σε -στάιν. Κάτι που υποδηλώνει και την καταγωγή, αλλά και τους σατανικούς σκοπούς τους…