ΦΙΑΣΚΟ Η «ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ» ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΝΤΟΠΙΩΝ ΚΑΙ ΞΕΝΩΝ ΠΑΡΑΚΜΙΑΚΩΝ!

EGAM1

Τρεις κι ο κούκος ήταν σήμερα στην πολυδιαφημισμένη από τα καθεστωτικά και κόκκινα ΜΜΕ, σιωπηλή πορεία διαμαρτυρίας από τη Βουλή προς την Ακρόπολη που πραγματοποίησε η κουλτουριάρικη-παρακμιακή και φιλοσιωνιστική Ευρωπαϊκή Αντιρατσιστική Κίνηση (EGAM – European Grassroots Antiracist Movement) στις 3 το μεσημέρι, με το εξής σύνθημα: «Φτάνει με τις ρατσιστικές επιθέσεις! Φτάνει με τις ρατσιστικές και αντισημιτικές δηλώσεις! Φτάνει με την παθητικότητα των εισαγγελικών και δικαστικών αρχών! Φτάνει με την ανοχή, την προστασία και την υποστήριξη που απολαμβάνουν οι γκάνγκστερ της Χρυσής Αυγής!».

Παρά τη διαφήμιση από τα ΜΜΕ, και τα καλέσματα από το ΠΑΣΟΚ, τον ΣΥΡΙΖΑ, την ΔΗΜΑΡ, τους Οικολόγους Πράσινους, την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ), διάφορες «περίεργες» ΜΚΟ και λοιπούς… δημοκράταρους, είναι ζήτημα αν μαζεύτηκαν 1.000 άτομα, εκ των οποίων τουλάχιστον οι μισοί ήταν… Πακιστανοί, Σουδανοί, Κογκολέζοι και λοιπές ασιατο-αφρικανικές δυνάμεις.

Παρευρέθηκαν, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δ. Παπαδημούλης, ο λαθροδήμαρχος Καμίνης, ο πρόεδρος των Πακιστανών, ο υστερικός αναρχοκομμουνιστής Π. Κωνσταντίνου (με την ΜΚΟ του, την ΚΕΕΡΦΑ) και λοιπές παρακμιακές δυνάμεις. Όπως φαίνεται στην πράξη, ο αγώνας κατά του… φασισμού δεν εμπνέει τον ελληνικό λαό, παρά μόνο λαθρομετανάστες, εγκάθετους και μισθοφόρους του παγκόσμιου ιμπεριαλισμού και της παγκοσμιοποίησης…

EGAM2