ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΑΔΩΝΙ-ΚΑΜΜΕΝΟΥ: «ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ» – «ΕΙΝΑΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ»!

KARAGIOZHDES

…ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ΣΥΜΦΩΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΥΟ!

Χοντραίνει πολύ το παιχνίδι της αντιπαράθεσης μεταξύ των… φερέλπιδων πολιτικάντηδων Άδωνι Γεωργιάδη και Πάνου Καμμένου, με ανταλλαγή χαρακτηρισμών… πεζοδρομίου. Την αρχή έκανε ο «μπουμπούκος» -όπως τον αποκάλεσε δημοσίως η γυναίκα του, με το… πολιτικό καμάκι που έκανε στους αποχωρήσαντες από το κόμμα Καμμένου:

«Μα πώς γίνεται οι Ζώης-Μαρκόπουλος, μακράν ικανότεροι πολιτικοί του Καμμένου δέχονται να τον ακολουθούν;», είχε γράψει στο twitter, στις αρχές της εβδομάδας. Για να συνεχίσει… δριμύτερος, την Παρασκευή, από τον ραδιοφωνικό σταθμό “Βήμα”: «…Είναι ο μεγαλύτερος καραγκιόζης που έχει βγει στην πολιτική τα τελευταία χρόνια. Δεν υπάρχει δεύτερος. Είναι ό,τι πιο αστείο υπάρχει στην πολιτική. Το ότι αυτός ο άνθρωπος πήρε 10%, είναι δείγμα τρομερής παρακμής».

Η απάντηση του «προεδρεύοντος» των «Ανεξάρτητων Ελλήνων» δεν άργησε και ήρθε μέσω… twitter. «Με αυτό το καθίκι τον Άδωνι τι θα κάνεις» τον ρώτησε ένας οπαδός του και ο Πάνος απάντησε σε άψογα… γαλλικά: «Μην ασχολείστε, είναι προστατευόμενος είναι ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ».

Και μετά κατηγορούν κάποιοι την Χρυσή Αυγή, ότι… υποβαθμίζει τον πολιτικό διάλογο! Πολλοί είναι πάντως αυτοί που θα υποστηρίξουν ότι και οι δύο έχουν δίκιο!

Αμαλία Κουτσαβίτη