ΜΙΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΟ!

PUBLIC105

Επιτέλους, για πρώτη φορά μετά από τις εκλογές του Ιουνίου, το «βαρόμετρο της Public Issue», εμφάνισε και ποσοστά κομμάτων! Και τι ποσοστά, μάτια βγάζουν!

Ιδού το… αποτέλεσμα:

ΣΥΡΙΖΑ 30,5% ΝΔ 26% Χρυσή Αυγή 10,5% ΑΝΕΛ 9% ΠΑΣΟΚ 8% ΔΗΜΑΡ 6,5% ΚΚΕ 5,5%

Τι περίεργο, ε; Την ημέρα που διασπάστηκε και επίσημα το κόμμα Καμμένου να εμφανίζεται με το μεγαλύτερο ποσοστό του σε δημοσκόπηση, 9%, ενώ σε καμιά άλλη δημοσκόπηση δεν περνάει το 6-7%. Να πρόκειται για… θαύμα;

Αν είναι έτσι, δεν είναι το μοναδικό θαύμα. Εδώ βλέπουμε ότι και το ΠΑΣΟΚ… ανακάμπτει! Όλοι το έχουν στο 5-6% (με καθοδικές τάσεις…), ο Αλαφούζος το ανεβάζει στο 8%! Πως γίνεται αυτό; Λέτε να… συγκίνησε τον ελληνικό λαό η πρόσφατη πρωτοβουλία Βενιζέλου κατά της Χρυσής Αυγής; Μάλλον αυτό είναι! Αν συνεχίσει έτσι ο Πόλντο, όχι 8%, 18% θα φτάσει τον επόμενο μήνα (στη δημοσκόπηση του Αλαφούζου φυσικά…).

Αμ η ΔΗΜΑΡ; Το… κοκαλάκι της νυχτερίδας έχει το κομματίδιο του μπαρμπα-Φώτη; Σκατά (μετά συγχωρήσεως) τα’ χει κάνει ως συγκυβέρνηση, χρυσάφι γίνονται και ανεβαίνουν τα ποσοστά της;

Αμ το ΚΚΕ; Μπορεί να’ χει πιάσει νταβάνι ο ΣΥΡΙΖΑ και ταυτόχρονα ν’ ανεβαίνει και το ΚΚΕ;

12-14% δίνουν οι άλλοι στη Χρυσή Αυγή (με την απαραίτητη κοπτοραπτική βεβαίως…), 10,5% ο Αλαφούζος! Στο επόμενο βαρόμετρο του Αλαφούζου προβλέπω να περνάει η Χρυσή Αυγή στην 4η θέση και στο μεθεπόμενο στην… 5η. Κι έχει ο Θεός, συγνώμη, ο… Αλαφούζος ήθελα να πω!

Για να μην ξεχνιόμαστε, σας παραθέτω και το τελευταίο βαρόμετρο του Αλαφουζέικου πριν από τις εκλογές της 17ης Ιουνίου, για να εξάγεται τα συμπεράσματά σας για την αξιοπιστία του… αρχιμάγειρα Αλαφούζου:

ΣΥΡΙΖΑ 31,5%

ΝΔ 25,5%

ΠΑΣΟΚ 13,5%

ΔΗΜΑΡ 7,5%

ΑΝΕΞ. ΕΛΛΗΝΕΣ 5,5%

ΚΚΕ 5,5%

και τελευταία και… καταϊδρωμένη η Χρυσή Αυγή με… 4,5%!

Σε όλα… μέσα έπεσε! Καταλαβαίνεται τώρα γιατί καθυστέρησε 6 μήνες να εμφανίζει ποσοστά κομμάτων σε δημοσκόπηση…

Αμαλία Κουτσαβίτη