ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΜΕ ΤΟ ΧΑΡΑΤΣΙ ΤΗΣ ΔΕΗ!

DEH

Αγρίως δούλεψε τον ελληνικό λαό ο… φέρελπις Τσίπρας, με το χαράτσι της ΔΕΗ. Πιο συγκεκριμένα, ο αρχηγός του ροζ (με… πράσινες βούλες) συνονθυλεύματος, είχε ανακοινώσει δημοσίως ότι δε θα πληρώσει το χαράτσι της ΔΕΗ σε ένδειξη διαμαρτυρίας και ότι το χρηματικό ποσόν που θα πλήρωνε για το χαράτσι θα το καταθέσει στο ΚΕΘΕΑ (Κέντρο Θεραπείας Εξαρτημένων Ατόμων).

Στις 13/11, ο βουλευτής Άδωνις Γεωργιάδης κατέθεσε σχετική ερώτηση στη βουλή, αλλά ο υφυπουργός των Οικονομικών του απάντησε πως η υπηρεσία Φόρου Μεγάλης Ακίνητης Περιουσίας δεν είναι δυνατόν να ξέρει το χρηματικό ποσό που έπρεπε να πληρώσει ο Τσίπρας ως ειδικό τέλος ακινήτων (το περιβόητο χαράτσι) , ούτε αν το πλήρωσε, ούτε αν κατέθεσε το αντίστοιχο ποσό στο ΚΕΘΕΑ. Ο Γεωργιάδης επέμεινε κι έθεσε το ερώτημα μέσω του υπουργείου Υγείας στο ΚΕΘΕΑ. Ιδού και η απάντηση που έλαβε από το Ίδρυμα: «Στην μεγάλη τους πλειονότητα οι δωρεές που κατατίθενται σε τραπεζικούς λογαριασμούς του ΚΕΘΕΑ είναι ανώνυμες, ενώ από τον έλεγχο των αρχείων για τις επώνυμες καταθέσεις δεν προέκυψε μέχρι σήμερα κατατεθειμένη δωρεά από τον κ. Αλέξη Τσίπρα». Φιλάνθρωπος, λοιπόν, ο Τσίπρας και… κουβαρντάς, αλλά μόνο στα λόγια!

Από την άλλη, καλά έκανε ο Γεωργιάδης και εξέθεσε τον Τσίπρα, αλλά μέσα στη φούργια του –φανταζόμαστε άθελά του- εξέθεσε και την κυβέρνηση που υποστηρίζει με τόσο πάθος! Γιατί, η συγκυβέρνηση, ενώ κόβει το ρεύμα από φτωχαδάκια μέχρι και από πολύτεκνους, που εκ των πραγμάτων αδυνατούν να πληρώσουν το χαράτσι, δεν κάνει το ίδιο και στον Τσίπρα.

Κανονικά, ο τελάλης του Μνημονίου Γεωργιάδης, αν είχε λίγο φιλότιμο, θα απαιτούσε να κοπεί το ρεύμα και στο αρχοντικό του Τσίπρα, αλλιώς θα πάψει να στηρίζει την κυβέρνηση των δύο μέτρων και δύο σταθμών. Το έκανε; Δεν το έκανε! Άρα, μας δουλεύει ο Τσίπρας, μας δουλεύει και ο Γεωργιάδης! Κι οι δυο παίζουν με τον πόνο μας, εκ του ασφαλούς! Τζάμπα μάγκες, δηλαδή…