ΘΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΚΑΙ Η ΝΔ ΣΤΗΝ «ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ» ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ;

ANARXIKOI-SHMAIA

Για την… σιωπηλή «αντιφασιστική» πορεία που διοργανώνουν αύριο Σάββατο στο κέντρο της Αθήνας διάφοροι Ευρωπαίοι κουλτουριάρηδες υπό την αιγίδα της EGAM (σύνθημά της «Είμαστε όλοι Έλληνες Εβραίοι», Έλληνες πάντως δεν είναι…) και με την υποστήριξη ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ και ΔΗΜΑΡ, σας έχουμε ενημερώσει σε προηγούμενο δημοσίευμά μας («»Αντιρατσιστική παράσταση το Σάββατο στο κέντρο της Αθήνας – Όλος ο παρακμιακός θίασος επί σκηνής»).

Η εξέλιξη στην όλη υπόθεση, πέρα από την τρελή διαφήμιση της παρακμιακής πορείας από τα εξωνημένα ΜΜΕ, είναι ότι «παίζεται» και η συμμετοχή της ΝουΔού του Αντωνάκη, κατόπιν «εκκλήσεων» από τα διαπλεκόμενα. Ιδού η σχετική έκκληση της «Καθημερινής» των Αλαφούζων:

«Η πολιτική ευρύτητα αυτής της εκδήλωσης έχει και δύο ευεργετικά αποτελέσματα, πέρα από τον αντιφασιστικό στόχο. Πρώτον, είναι δείγμα ότι και η δική μας κοινωνία μπορεί να αποκτήσει τη στοιχειώδη ωριμότητα να λειτουργεί συνεκτικά για κοινούς στόχους… Την ώρα που οι περιστάσεις απαιτούν πανεθνική συσπείρωση για την αντιμετώπιση της μάστιγας, τα πολιτικά μας κόμματα κατανοούν τον ρόλο τους ως ρόλο θανάσιμων αντιπάλων και συμπεριφέρονται με όρους εμφυλίου πολέμου. Δεύτερον, αναδεικνύει τα ανθρώπινα δικαιώματα, πέρα από παράγοντα πολιτισμού, ως απαραίτητο παράγοντα για την τόσο επιδιωκόμενη ανάπτυξη. Αποτελεί έλλειψη η απουσία της Ν.Δ. από τον κατάλογο των κομμάτων που στηρίζουν την πορεία. Υπάρχει ακόμα καιρός να προστεθεί, ώστε να ολοκληρωθεί το φάσμα».

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, η ΝΔ δεν έχει αντίρρηση να συμμετάσχει στην «αντιφασιστική» και μάλιστα με την παρουσία εκπροσώπων της, αλλά εκφράζει φόβους για τυχόν προπηλακισμό τους από τους κουκουλοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ, που σίγουρα θα είναι παρόντες. Αν λάβει εγγυήσεις θα συμμετάσχει. Για να λέμε την αλήθεια, με τέτοιον «αντιφασιστικό» αγώνα που έχει κάνει ο Αντωνάκης και το ΠΡΟ-ΠΟ, το δικαιούται η ΝΔ και με το παραπάνω! Άλλωστε, «πρέπει να προστεθεί, ώστε να ολοκληρωθεί το φάσμα», όπως γράφει και η «Καθημερινή». Το φάσμα των δυνάμεων του σάπιου μεταπολιτευτικού κατεστημένου!