ΝΕΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΑΠΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ

VOLOS

Νέα θρασύδειλη τρομοκρατική επίθεση εξωνημένων παρακρατικών αναρχοκομμουνιστικών σκουπιδιών έγινε αυτή τη φορά στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στον Βόλο. Τα κουρέλια του παρακράτους έκαναν τη βρομοδουλειά που τους ανάθεσε το σύστημα μέσα στη νύχτα, όπως πάντα. Παραβίασαν την πόρτα των γραφείων, μπήκαν μέσα προκάλεσαν εκτεταμένες ζημιές και εξαφανίστηκαν.

Κάποια «οργάνωση» ανέλαβε την ευθύνη στη γνωστή παρακρατική ιστοσελίδα (αυτήν που θα έκλεινε ο Αντωνάκης Σαμαράς μόλις θα έπαιρνε την εξουσία…) κι ούτε γάτα ούτε ζημιά!

Η αστυνομία του Βόλου δεν έκανε ούτε καν μια προσαγωγή υπόπτου, παρότι τους γνωρίζει πολύ καλά, γιατί τους έχει συνοδέψει ουκ ολίγες φορές στα γραφεία της Χρυσής Αυγής, όταν έκαναν αντισυγκεντρώσεις για «να τσακίσουν τον φασισμό». Και βέβαια, κανένα πολιτικό κόμμα δεν καταδίκασε –έστω και φραστικά- την τρομοκρατική επίθεση. Πώς να καταδικάσουν άλλωστε κάτι με το οποίο συμφωνούν απολύτως; Τέλος, το υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ, παρά τις συνεχείς τρομοκρατικές ενέργειες κατά της Χρυσής Αυγής, συνεχίζει να σφυρίζει κλέφτικα για την αστυνομική προστασία των βουλευτών της Χρυσής Αυγής.

Το «αντιφασιστικό μέτωπο στη βάση», του ψευδοκράτους του κατοχικού πρωθυπουργού Αντωνάκη και των αναρχοκομμουνιστών του ΣΥΡΙΖΑ, καλά κρατεί. Μόνο που ο λαός δεν τσιμπάει!

(ΥΓ): Ιδού και η απάντηση της Χρυσής Αυγής στα σκουλήκια του παρακράτους: «Στην βία τους απαντάμε με μαζική διανομή τροφίμων και ρούχων το Σάββατο 22 Δεκεμβρίου στις 12 το πρωί στην θέση “Αργώ” στο λιμάνι του Βόλου. Καλούνται όσοι συμπολίτες μας επιθυμούν να λάβουν ενίσχυση από την κοινωνική αλληλεγγύη της Χρυσής Αυγής να προσέλθουν στο σημείο στο χώρο μισή ώρα νωρίτερα».