ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ: ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ!

DEH

Την ίδια ώρα που ανακοινώνεται επίσημα από την ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ ότι μέσα σε ένα χρόνο, από τον Οκτώβριο του 2011 μέχρι τον Οκτώβριο του 2012, οι οφειλές των νοικοκυριών προς τη ΔΕΗ διπλασιάστηκαν, από τα 388 στα 696 εκατ. ευρώ, η ΔΕΗ απαιτεί αυξήσεις μέχρι και 48, 7% στα οικιακά τιμολόγια!!!

Πιο συγκεκριμένα, σε επιστολή που έστειλε η διοίκηση της επιχείρησης στη Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας, χαρακτηρίζει «αναπόφευκτες» τις αυξήσεις στα τιμολόγια, τις οποίες ζητεί να γίνουν σε τρεις φάσεις, ανάλογα με την κατανάλωση του κάθε νοικοκυριού από τις αρχές του 2013!

Θεωρείται βέβαιο, πως η κοινωνικά ανάλγητη κίνηση αυτή της διοίκησης της ΔΕΗ έχει στόχο να «πιάσει» τα νοικοκυριά που μετά τη ραγδαία άνοδο της τιμής του πετρελαίου, έχουν στραφεί σε εναλλακτικές πηγές θέρμανσης, που λειτουργούν με ηλεκτρικό ρεύμα.

Το μήνυμα που θέλουν να στείλουν στην ελληνική κοινωνία οι υπεύθυνοι της δυστυχίας μας, είναι το εξής: ότι κι αν κάνετε, δε γλιτώνετε από μας! Δεν αγοράζετε εσείς το πανάκριβο πετρέλαιο και χρησιμοποιείται κλιματιστικά, ηλεκτρικές σόμπες κ.τ.λ., πιστεύοντας ότι θα γλιτώσετε χρήματα; Θα αυξήσουμε εμείς την τιμή του ρεύματος και θα σας έρθει «μία η άλλη». Πάρτε το είδηση, εμείς θα σας τα παίρνουμε από παντού!