ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ: «ΠΟΥΛΗΣΤΕ ΤΙΣ ΒΙΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΤΕΡΑ»

pasok

Τον πόνο και τη δυστυχία έχει σκορπίσει το ΠΑΣΟΚ στους Έλληνες. Κι όχι μόνο στους άλλους, αλλά και στους δικούς του. Στους κατά-δικούς του, στους ίδιους τους υπαλλήλους του, τους οποίους έχει αφήσει 10 μήνες (!!!) απλήρωτους και ο κίνδυνος να περάσουν Χριστούγεννα χωρίς φράγκο στην τσέπη είναι ορατός! Είδαν κι απόειδαν, λοιπόν, οι υπάλληλοι του ΠΑΣΟΚ, και εξέδωσαν μια ανακοίνωση μπας και βρουν το δίκιο τους. Και δεν καταγγέλλουν μόνο στην ανακοίνωσή τους, αλλά προτείνουν και λύση για το πρόβλημά τους, οι εργαζόμενοι. Τη μόνη λύση που είναι εφικτή: να πουλήσουν τα μεγαλοστελέχη του ΠΑΣΟΚ τις βίλες και τα κότερα που απόκτησαν… οικοδομώντας τον σοσιαλισμό! Ιδού και η ανακοίνωση και τα συμπεράσματα δικά σας:

«’Η εργοδοσία μάς οφείλει μισθούς 10 μηνών. Το 2012 πήραμε ποσά των 500 ευρώ που καλύπτουν περίπου μισθούς Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου, το δώρο του Πάσχα και το επίδομα αδείας και τώρα «διαρρέουν» ότι θα δώσουν μόνο το δώρο των Χριστουγέννων, φοβούμενοι το αυτόφωρο σε περίπτωση καταγγελίας.

(Να μη φοβούνται… απλά να είναι σίγουροι ότι ήδη έχουμε έτοιμες τις καταγγελίες, που θα φτάσουν στις Αρχές πέντε λεπτά μετά τη λήξη της προθεσμίας της καταβολής του δώρου…)

Δηλώνουμε επίσης ότι η τρομοκρατία που ασκούν «νέοι σωτήρες» του Κόμματος ώστε «να κάτσουμε στα αβγά μας γιατί δεν θα πάρουμε ούτε σεντς» δεν θα τους βγει σε καλό.

Τέλος, θα θέλαμε να πούμε στα νέα «παλιά» μεγαλοστελέχη, όταν μας μιλούν για κατανόηση, να σκεφτούν ότι αυτοί και οι οικογένειές τους είναι «χορτάτοι», και κάτι άλλο… επειδή μας ρωτούν για το πού θα βρουν τα λεφτά να μας πληρώσουν, έχουμε απάντηση…

ΠΟΥΛΗΣΤΕ ΤΙΣ ΒΙΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΤΕΡΑ ΠΟΥ ΦΤΙΑΞΑΤΕ!!!».

Επιτροπή Πρωτοβουλίας Απλήρωτων Εργαζομένων στο ΠΑΣΟΚ

(ΥΓ): Κι όμως, αυτό το μόρφωμα που είναι το κατ’ εξοχήν υπεύθυνο για τη δυστυχία μας, ακόμα και για τη δυστυχία των δικών του ανθρώπων, τολμά να ζητά με θράσος χιλίων πιθήκων να τεθεί… εκτός νόμου η Χρυσή Αυγή!!! Εκτός νόμου να τεθεί το κόμμα των κλεφτών, μιζαδόρων, καταχραστών και μπαταχτσήδων του ΠΑΣΟΚ!