ΑΙΜΑΤΗΡΗ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΛΗΣΤΕΙΑΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ – ΔΡΑΣΤΕΣ «ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΙ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΚΑΝΑ

maxairi

Αλληλοσφαγή «κατατρεγμένων οικονομικών μεταναστών» έγινε χθες το βράδυ σε ανταλλακτήριο συναλλάγματος στο κέντρο της Αθήνας, με απολογισμό έναν τραυματία από μαχαίρι.

Πιο συγκεκριμένα, τρία άτομα, όχι με… μαύρες μπλούζες, αλλά με μαύρο δέρμα, «κατατρεγμένοι κ.τ.λ.» από την Γκάνα, εισέβαλλαν στο ανταλλακτήριο κρατώντας μαχαίρια, με σκοπό τη ληστεία. Όμως, οι υπάλληλοι του καταστήματος, επίσης «κατατρεγμένοι κ.τ.λ.», αντέδρασαν και ακολούθησε σκληρή μάχη με χέρια και… μαχαίρια. Τελικά, ένας από τους επίδοξους ληστές δέχτηκε χτύπημα με αιχμηρό αντικείμενο, μάλλον μαχαίρι. Οι άλλοι ληστές επιχείρησαν να διαφύγουν, αλλά έπεσαν πάνω σε αστυνομικούς, που εν τω μεταξύ είχαν προσέλθει στο σημείο και συνελήφθησαν. Ο μαχαιρωμένος ληστής συνελήφθη και νοσηλεύεται φρουρούμενος. Να σημειωθεί, πως τα ΜΜΕ αποκρύπτουν την είδηση (την… ξεθάψαμε μετά από πολύ ψάξιμο, για λόγους προφανείς: χαλάει τη σούπα των… καλοκάγαθων μεταναστών που πέφτουν θύματα των κακών… ρατσιστών με τις μαύρες μπλούζες.

Σε κάθε περίπτωση, να τους χαίρονται τους μαχαιροβγάλτες ληστοσυμμορίτες οι «συμπαραστάτες», «αλληλέγγυοι» και λοιπές… «αντιρατσιστικές» δυνάμεις!