ΕΦΟΔΟΣ ΕΞΑΠΑΤΗΜΕΝΩΝ ΚΥΠΡΙΩΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ – ΣΚΗΝΕΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΤΑΧΡΙΡ!

364574848

Άρχισαν τα… όργανα και στην Κύπρο μας, ελέω Μνημονίου. Πιο συγκεκριμένα, το πρωί της Τρίτης έγιναν επεισόδια στη βουλή, από αγανακτισμένους και εξαπατημένους κατόχους αξιογράφων. Οι άνθρωποι αυτοί υποστηρίζουν ότι οι Τράπεζες τους κορόιδεψαν, καθώς τους χειραγώγησαν να μετατρέψουν τις καταθέσεις τους σε αξιόγραφα, με δέλεαρ το υψηλότερο επιτόκιο, χωρίς να τους ενημερώσουν ότι είχαν το δικαίωμα να μην τους πληρώνουν τους τόκους και να μετατρέψουν τα αξιόγραφα σε… μετοχές! Συνολικά, οι καταθέσεις των εξαπατημένων Κυπρίων φτάνει το 1,5 δις ευρώ και το ποσόν αυτό θα παίξει σπουδαίο ρόλο στην ανακεφαλαίωση των τραπεζών, μιας και έχει περιληφθεί στις μετοχές των τραπεζών.

Οι εξαπατηθέντες, συγκεντρώθηκαν έξω από την κυπριακή βουλή την ώρα που συνεδρίαζε η Επιτροπή Θεσμών και Αξιών, με θέμα τα αξιόγραφα. Τελικά, κατάφεραν να σπάσουν τον αστυνομικό κλοιό και να μπούνε μέσα στη βουλή, αλλά όχι και στην αίθουσα που συνεδρίαζε η επιτροπή. Έτσι, παρέμειναν απ’ έξω και φώναζαν συνθήματα απαιτώντας από τους βουλευτές να μην νομιμοποιήσουν την απάτη με την ψήφο τους.

Επίσης, συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τη βουλή πραγματοποίησαν και οι αστυνομικοί -για πρώτη φορά στα κυπριακά χρονικά- για τις περικοπές στους μισθούς τους, ενώ τις επόμενες ημέρες έχουν εξαγγείλει συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας πολύτεκνοι, ανάπηροι, εκπαιδευτικοί κ.α.

Ο χειμώνας, λοιπόν, προβλέπεται να είναι πολύ θερμός για την κυβέρνηση του Καταστρόφια και τις λοιπές μνημονιακές δυνάμεις και αναμένεται να ζήσει η Κύπρος μας στιγμές ανάλογες με τις ελλαδικές! Το μόνο παρήγορο στο νέο δράμα της Κύπρου μας, θα είναι η ενίσχυση του ΕΛΑΜ, της μόνης εθνικής πολιτικής δύναμης που μπορεί να βγάλει την Κύπρο από τα αδιέξοδα του Μνημονίου και της κατοχής!

(ΥΓ): Αλήθεια, το λαλίστατο –σε άλλες περιπτώσεις- ΚΚΕ, γιατί ποιεί την νήσσα για τις επιλογές του συντρόφου Χριστόφια, με τον οποίον είναι ούνα φάτσα – ούνα ράτσα; Μήπως στο κόμμα του… προλεταριακού διεθνισμού δεν έχουν αντιληφθεί ακόμα ότι η Κύπρος βρίσκεται πλέον στην ίδια θέση με την Ελλάδα, με υπεύθυνο της δυστυχίας των Κυπρίων αδελφών μας έναν μνημονιακό κομμουνιστή παλαιάς κοπής;