ΑΣΥΔΟΤΟΙ ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΙ ΣΠΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ

ANARXIKOI25

Το ασύδοτο κουκουλοφόρο μαρξιστικό παρακράτος, που με τις ευλογίες της μνημονιακής συγκυβέρνησης του Αντωνάκη Σαμαρά λυμαίνεται την ΑΣΟΕΕ, δεν επιτέθηκε μόνο στους αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ (που προσήλθαν στο σημείο μετά από επεισόδιο λαθρομετανάστη-λαθρέμπορου και μιας περαστικής Ελληνίδας), αλλά και στην Πρυτανεία του Ιδρύματος, σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει η Πρυτανική Αρχή. Ιδού η καταγγελία:

«Το μεσημέρι της Δευτέρας 10 Δεκεμβρίου τριμελής ομάδα κουκουλοφόρων εισέβαλε στον χώρο της Πρυτανείας αναζητώντας τον Πρύτανη, ο οποίος εκείνη την ώρα απουσίαζε. Αφού τρομοκράτησε το προσωπικό της Πρυτανείας, το υποχρέωσε να ανοίξει το γραφείο του Πρύτανη. Στη συνέχεια, επιδόθηκε σε μεγάλης έκτασης βανδαλισμούς και καταστροφές εντός του γραφείου… Η Πρυτανεία εκφράζει την ανησυχία και τον αποτροπιασμό της για την τρομοκρατική ενέργεια που έλαβε χώρα στο γραφείο του Πρύτανη και θεωρεί υποχρέωσή της να καταγγείλει στην πανεπιστημιακή κοινότητα, στην ελληνική κοινωνία και στα αρμόδια όργανα της Πολιτείας, πρακτικές που δεν ταιριάζουν στο Πανεπιστήμιο και τον ρόλο του, κατακρεουργούν το ακαδημαϊκό άσυλο και αποσκοπούν στην τρομοκράτηση της πανεπιστημιακής κοινότητας…»

Βέβαια, τίποτα δεν πρόκειται να γίνει, όσο κι αν διαμαρτύρεται η Πρυτανεία. Γιατί στο άτυπο, πλην όμως ουσιαστικό, «Αντιφασιστικό Μέτωπο» που έχουν συστήσει η συγκυβέρνηση του Αντωνάκη με τον ΣΥΡΙΖΑ κατά της Χρυσής Αυγής, πρωταγωνιστικό ρόλο παίζει το κουκουλοφόρο αληταριό των πανεπιστημίων. Τα ξεχασμένα παραμυθάκια του Αντωνάκη, τύπου «καταργήσαμε το πανεπιστημιακό άσυλο», «εγώ θα τους βγάλω τις κουκούλες», «θα κλείσω και το Indymedia» κ.τ.λ., θα ξανακουστούν λίγο πριν από τις επόμενες εκλογές. Αλλά, ποιος θα τα πιστέψει;