ΑΝΑΛΗΨΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΜΒΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΡΞΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ…

235262

Τέσσερις ημέρες μετά την τρομοκρατική επίθεση κατά της Χρυσής Αυγής στον Ασπρόπυργο (αυτήν που δεν καταδίκασε ούτε φραστικά κανένα πολιτικό κόμμα, ούτε ο αρμόδιος υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ…), μια συμμορία αναρχοκομμουνιστικών σκουπιδιών, λυσσασμένα παρακρατικά κοπρόσκυλα του κατεχόμενου στους διεθνείς τοκογλύφους μνημονιακού ψευδοκράτους , ανέλαβε την ευθύνη για την τοποθέτηση της βόμβας.

Η βρωμερή ανακοίνωση αυτών των μαρξιστικών αποβλήτων, βγαλμένη απευθείας από τον σταλινικό υπόνομο, βρίζει και απειλεί όχι μόνο τα στελέχη του κινήματος των Ελλήνων εθνικιστών, αλλά και απλούς πολίτες που τυγχάνει τα σπίτια ή οι επαγγελματικοί τους χώροι να συστεγάζονται στην ίδια πολυκατοικία ή να γειτνιάζουν με γραφεία της Χρυσής Αυγής! Ιδού τι αναφέρουν επ’ αυτού: «Όποιος ανέχεται να συστεγάζεται με τους φασίστες μεταφέρει τα προβλήματα στην πόρτα του»!

Για δε την Χρυσή Αυγή αναφέρουν τα σταλινικά αποβράσματα: «Το ζήτημα για μας δεν είναι να τεθεί η Χρυσή Αυγή εκτός νόμου, αλλά εκτός ζωής».

Αλλά, αν νομίζει το ψευδοκράτος των δοσιλόγων και υπευθύνων της δυστυχίας μας, πως το εθνικιστικό κίνημα θα κάνει πίσω από ένα έμεσμα θρασύδειλων κουκουλοφόρων εντολοδόχων του, που κινούνται στο σκοτάδι της νύχτας, σαν τους αρουραίους, πλανάται πλάνην οικτράν! Οι τοίχοι πέφτουν, οι καρδιές των Ελλήνων εθνικιστών ποτέ!