ΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΒΑΙΝΕΙ ΤΟΝ ΟΡΚΟ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΑΤΟΥΣ;

PATOYLHS

Σημείωση Ethnikismos.net:

Η παραπάνω φωτογραφία προέρχεται από μια από τις χορευτικές ημερίδες που διοργανώνει τακτικά ο… χορευταράς δήμαρχος Αμαρουσίου, σε αίθουσα του δήμου, με… λάτιν χορούς.

Να τονίσουμε, επίσης, πως ο δήμαρχος Πατούλης έγινε γνωστός στο Πανελλήνιο από το ίδιο βράδυ της νίκης του στις δημοτικές εκλογές, λόγω της… γυναίκας του, η οποία ποζάριζε περιχαρής στο πλάι του φορώντας μια βαριά… γούνα, ενώ η θερμοκρασία ήταν γύρω στους 20ο βαθμούς Κελσίου.

Απαράδεκτα και άκρως ανθελληνικά τα όσα φέρεται να είπε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου της Αθήνας κ. Πατούλης περί πειθαρχικού όσοι γιατροί βοηθούν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! Τον ενημερώνουμε λοιπόν, ότι οι γιατροί δεν θα βοηθούν την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, αλλά Έλληνες αναξιοπαθούντες, οι οποίοι έχουν πληρώσει τις εισφορές τους στο ληστρικό κράτος του Μνημονίου, που είναι και αυτός μέρος του, το οποίο κράτος τους έχει εξαθλιώσει  και απαξιώσει  και τους έχει κυριολεκτικά πιει το αίμα! Εκτός των άλλων διαμήνυσε πως θα τιμωρούνται όσα μέλη του Ιατρικού Συλλόγου στηρίξουν αυτήν την προσπάθεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ BLOG ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ