ΞΕΣΑΛΩΣΑΝ ΠΑΛΙ ΤΑ «ΤΑΓΜΑΤΑ ΕΦΟΔΟΥ» ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ – ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ Ο ΔΕΝΔΙΑΣ

61212

«Θα τους βγάλω τις κουκούλες», απειλούσε προεκλογικά ο Αντόνιο. Ούτε και χθες τους τις έβγαλε…

Μια νύχτα τρόμου έζησαν εχθές οι κάτοικοι του κέντρου των Αθηνών και διαφόρων πόλεων της Ελλάδος, από τη δράση των κουκουλοφόρων αναρχοκομμουνιστικών συμμοριών του ΣΥΡΙΖΑ (τα «Τάγματα Εφόδου» της άκρας αριστεράς, για τα οποία καταπίνει τη γλώσσα του ο αποτυχημένος υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ του… Σαμαριστάν).

Πάντως, η «καλή» ημέρα φάνηκε από το πρωί. Όταν στην οδό Πανεπιστημίου, οι συμμορίτες πέταξαν βόμβα μολότοφ που έσκασε στα πόδια μιας διερχόμενης γυναίκας, με αποτέλεσμα να πάρει φωτιά το παντελόνι της, ενώ έγιναν κι άλλα επεισόδια μικρότερης έκτασης. Μόλις, όμως, έπεσε το βράδυ, το παρακράτος ξεσπάθωσε, ιδιαίτερα στην περιοχή των Εξαρχείων, ενώ το «κράτος» έπαιζε το γνωστό πλέον εδώ και πολλά χρόνια παιχνίδι του «κλεφτοπόλεμου»: οι συριζαίοι πετούσαν πέτρες, μολότοφ κ.τ.λ. στους αστυνομικούς των ΜΑΤ κάθε 10-15 λεπτά, οι αστυνομικοί των ΜΑΤ κυνηγούσαν τους κουκουλοφόρους για καμιά εκατοστή μέτρα, σταματούσαν και ξανάρχιζε το ίδιο βιολί. Δε φταίνε οι αστυνομικοί των ΜΑΤ, τέτοιες διαταγές είχαν από το ΠΡΟ-ΠΟ…

Ένα μικρό δείγμα του περιβόητου καναλόβιου «ήθους της αριστεράς», ήταν και η επίθεση κομμουνιστών των Εξαρχείων σε έναν άνδρα και μια γυναίκα φωτορεπόρτερ. Οι «κοινωνικοί αγωνιστές», τα «παλικάρια της αριστεράς» κ.τ.λ., ξυλοκόπησαν βάναυσα τους δύο εργαζόμενους και τους άρπαξαν τις φωτογραφικές τους μηχανές!

Επίσης, παρόμοιες σκηνές είχαμε στη Θεσσαλονίκη, την Πάτρα, τον Βόλο και τη Ρόδο. Μετά τα επεισόδια που προκάλεσαν στις δύο τελευταίες πόλεις, οι κομμουνιστές κρύφτηκαν -κατά την προσφιλή τους τακτική- μέσα στο «πανεπιστημιακό άσυλο» (που δήθεν έχει καταργηθεί από πέρυσι)…

Και βέβαια, μετά απ’ όλα αυτά ο –σε άλλες περιπτώσεις λαλίστατος- Δένδιας εποίησε την νήσσα. Εδώ είναι ΣΥΡΙΖΑ, δεν είναι παίξε-γέλασε!