ΕΒΡΕΞΕ ΣΦΑΙΡΕΣ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ

astynomia080712

Πραγματική μάχη με τέσσερις ένοπλους ληστές έδωσαν τα ξημερώματα αστυνομικοί στη Νέα Ερυθραία και στο Κρυονέρι, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται γιγαντιαία επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Οι ληστές κατάφεραν να ξεφύγουν με το ΙΧ αυτοκίνητο του δημοσιογράφου Μάκη Τριανταφυλλόπουλου και ανταλλάσσοντας βροχή από σφαίρες κατά τη διάρκεια άγριας καταδίωξης.

Τα γεγονότα ξεκίνησαν από μονοκατοικία στη Νέα Ερυθραία, όπου οι τέσσερις ένοπλοι εισέβαλαν στις 3.30 τα ξημερώματα και άρπαξαν μια τσάντα με χρήματα. Οι ιδιοκτήτες που τους αντελήφθησαν ειδοποίησαν την ‘Αμεση Δράση.

Σε μικρή απόσταση, περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ, διασταυρώθηκε με το αυτοκίνητο των κακοποιών, οι οποίοι όμως πυροβόλησαν πολλές φορές εναντίον των αστυνομικών, για να διαφύγουν. Οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν τους πυροβολισμούς και άρχισε καταδίωξη, ενώ στην περιοχή συνέκλιναν και άλλες δυναμεις.

Στην περιοχή της Εκάλης, οι ληστές εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο τους, σταμάτησαν τον δημοσιογράφο Μάκη Τριανταφυλλόπουλο, που περνούσε από το σημείο, τον κατέβασαν με τη βία απο το αυτοκίνητο του μάρκας «Πόρσε Καγιέν», το οποίο άρπαξαν και προσπάθησαν με αυτό να ξεφύγουν.

Δεν τα κατάφεραν όμως, και στο Κρυονέρι, στο τέρμα της λεωφόρου Κρυονερίου, το όχημα ανατράπηκε και έπεσε σε χαράδρα. Οι τέσσερις ένοπλοι το εγκατέλειψαν και χάθηκαν με τα πόδια μέσα στο σκοτάδι.

Η περιοχή έχει κυκλωθεί από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, γιατί οι αστυνομικοί πιστεύουν ότι οι ένοπλοι δεν έχουν απομακρυνθεί και γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τους.