«ΓΙΑΤΡΟΙ ΜΕ ΣΥΝΟΡΑ»: ΑΝΤΙΔΡΟΥΝ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΚΡΑΤΟΣ

GIATROI

Δεν πρόλαβε η Χρυσή Αυγή να ανακοινώσει την ίδρυση της οργάνωσης «Γιατροί με Σύνορα», για τη ΔΩΡΕΑΝ ανακούφιση των Ελλήνων που πλέον δεν έχουν περίθαλψη παρά μόνο αν βάλουν βαθιά το χέρι στην (άδεια) τσέπη τους, ήρθαν και οι… συνήθεις αντιδράσεις.

Ο πρώτος που αντέδρασε ήταν ο μεγαλοαστός δήμαρχος Αμαρουσίου και πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών Γ. Πατούλης, που εκτός των άλλων τυγχάνει και τακτικός θαμώνας και… σόουμαν των τηλεοπτικών παραθύρων, ο οποίος βρήκε τον πόνο των Ελλήνων… «αστείο»: «Πλάκα έχουν». Ο κάθε ένας να αναλάβει το ρόλο που ετάχθη. Οι ελλείψεις στο κράτος δεν μπορεί να γίνονται βορρά κομματικής εκμετάλλευσης, αλλά όσοι μπορούν να προσφέρουν για τον συνάνθρωπό μας, να προσφέρουν με πιστοποιημένο τρόπο, σε πιστοποιημένους χώρους και η προσφορά να γίνεται από πιστοποιημένους λειτουργούς».

«Με πιστοποιημένο τρόπο, σε πιστοποιημένους χώρους κ.τ.λ.». Δηλαδή, στα ιδιωτικά «θεραπευτήρια» (σφαγεία), όπου για να μπεις και να νοσηλευθείς χρειάζεσαι ένα βαγόνι λεφτά! Και βέβαια, η νέα πρωτοβουλία της Χρυσής Αυγής… χαλάει την πιάτσα. Τι να κάνουμε, ο καθείς εφ’ ω ετάχθη. Άλλοι με τα πιράνχας της υγείας κι άλλοι με το λαό!

Την αντίδραση της «ιδιωτικής πρωτοβουλίας» ακολούθησε ο κατοχικός υπουργός Υγείας Α. Λυκουρέντζος, ο τόλμησε και είπε στα σοβαρά πως η παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας από το «κράτος» είναι… υψηλού επιπέδου!!! Απίστευτο; Κι όμως το είπε: «Το ΕΣΥ προσφέρει σήμερα υπηρεσίες υψηλού επιπέδου και καλύπτει το σύνολο του ελληνικού λαού, καθώς επίσης και υπηκόους τρίτων χωρών που έχουν ανάγκη και πάσχουν». Το μόνο σχόλιο που μπορούμε να κάνουμε στην παραπάνω εξωφρενική δήλωση, είναι πως είναι ότι πρέπει για νούμερο επιθεώρησης. Τίποτα άλλο!

Όπως κι αν έχει το πράγμα, κόντρα στα συμφέροντα των μεγαλοκαρχαριών που έχουν μετατρέψει την υγεία του ελληνικού λαού σε εμπόρευμα πολυτελείας, και κόντρα στην υγειονομική ανυπαρξία του κράτους (με το γνωστό σε όλους μας «φακελάκι»), η πρωτοβουλία της Χρυσής Αυγής θα προχωρήσει, όπως ακριβώς προχώρησαν και οι προηγούμενες (λαϊκά συσσίτια, αιμοδοσία κ.α.), γιατί την έχει ανάγκη ο ελληνικός λαός!

(ΥΓ) 1: Να δεις στις δημοτικές εκλογές που έρχονται τι «πλάκα» που θα έχουν οι χρυσαυγίτες κύριε Πατούλη! Εκεί να δεις!