ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΣΤΗ ΒΡΟΧΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΤΗΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ

XA-AMALIADA1
Σε τίποτα δεν θύμιζε άλλες περιοχές της χώρας το κλίμα στα εγκαίνια της Χρυσής Αυγής στην Αμαλιάδα. Παρουσία τεσσάρων βουλευτών του κόμματος και περισσοτέρων από 500 υποστηρικτών υπό βροχή, έγινε ο αγιασμός στα γραφεία που βρίσκονται ακριβώς απέναντι από το Δημαρχείο της πόλης.

Σαν στο στρατό, παρατεταγμένοι άντρες με ομοιόμορφα ρούχα, ελληνικές σημαίες και ασπίδες του κόμματος είχαν διαμορφώσει το σκηνικό στο δρόμο έξω από τα γραφεία. Συνθήματα, ο εθνικός ύμνος, αλλά και ο ύμνος της Χρυσής Αυγής ακούστηκαν αρκετές φορές από το συγκεντρωμένο πλήθος. Η κυκλοφορία των οχημάτων είχε διακοπεί στο σημείο από την Αστυνομία που επιτηρούσε με ισχυρή δύναμη διακριτικά και από απόσταση το χώρο.

XA-AMALIADA2

Ο κόσμος θέλοντας να αποφύγει τη βροχή κατέφυγε στην είσοδο του δημαρχείου και σε παρακείμενες καφετέριες. Μετά την τελετή του αγιασμού διαδοχικά απευθύνθηκαν από μπαλκόνι των γραφείων στους συγκεντρωμένους, οι βουλευτές Αιτωλοακαρνανίας Κωνσταντίνος Μπαρμπαρούσης, Μεσσηνίας Δημήτρης Κουκούτσης, Αχαΐας Μιχάλης Αρβανίτης και Β’ Αθηνών Ηλίας Παναγιώταρος.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΣΤΟ ILIALIVE.GR