ΤΟ «ΒΗΜΑ», Ο ΜΑΖΙΩΤΗΣ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΣΙΓΗ ΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ

Ένα ολόκληρο κατεβατό έγραψε στο «Βήμα» ο γνωστός αστυνομικός συντάκτης Β. Λαμπρόπουλος, για την «μυστηριώδη εξαφάνιση» του κομμουνιστή τρομοκράτη Ν. Μαζιώτη και της «συντρόφου» του Πόλας Ρούπα, με αφορμή την διαδικτυακή του επανεμφάνιση σε γνωστή παρακρατική-αναρχοκομμουνιστική ιστοσελίδα. Εκεί, λοιπόν, ο πολύ έμπειρος αστυνομικός συντάκτης μας πληροφορεί -μεταξύ των άλλων- ότι: «Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. «αποκρυπτογραφούν» λέξη προς λέξη το ηλεκτρονικό κείμενο του Μαζιώτη προκειμένου να αντιληφθούν πίσω από τις λέξεις τι μπορεί να ετοιμάζει και ποια θα είναι τα επόμενα βήματά του».

Και μιας και είναι αυτές τις ημέρες στην επικαιρότητα η πολύ περίεργη αποφυλάκιση ενός εκ των δολοφόνων των αστυνομικών της ΔΙΑΣ στο Ρέντη, λόγω παρελεύσεως του 18μήνου (!!!), να θυμίσουμε πως με τον ίδιο τρόπο είχαν αποφυλακιστεί ο Μαζιώτης και η Ρούπα (είναι πρωτοφανές στα παγκόσμια χρονικά να αποφυλακίζεται τρομοκράτης επειδή συμπλήρωσε 18μηνη προφυλάκιση…), με «περιοριστικούς όρους», δηλαδή την υποχρέωση να εμφανίζονται τακτικά σε αστυνομικό τμήμα, και βέβαια αυτοί βρήκαν την ευκαιρία κι «εξαφανίστηκαν». Μάλιστα, όπως ανακοινώθηκε τότε, η ενημέρωση της ηγεσίας της ΕΛ.ΑΣ. για την εξαφάνιση των Μαζιώτη – Ρούπα έγινε με περίπου 15 ημέρες καθυστέρηση, στις 5 Ιουλίου, και γι’ αυτή την καθυστέρηση αποδόθηκαν ευθύνες στους αστυνομικούς του Τμήματος Εξαρχείων όπου υποχρεώνονταν να παρουσιάζονται.

Για να μη λέμε πολλά, οι αριστεροί τρομοκράτες έχουν «σιγήσει» εδώ και πολλούς μήνες, παρ’ ότι ποτέ άλλοτε δεν ήταν πιο ιδανικές οι κοινωνικές συνθήκες για μια «παρέμβασή» τους από σήμερα. Με τις «κακές γλώσσες» να επιμένουν πως η δήθεν εξαφάνιση των Μαζιώτη-Ρούπα ήταν το αντάλλαγμα του μνημονιακού κράτους για τη σιγή των τρομοκρατών…