ΤΑ ΔΙΔΑΓΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η περιοδεία κλιμακίου βουλευτών της Χρυσής Αυγής στην Κρήτη (σε Χανιά και Ηράκλειο). Ας δούμε τώρα τα… διδάγματα της Κρήτης:

Δίδαγμα 1ο: Ο επίσημος ΣΥΡΙΖΑ, από την ιστοσελίδα του, καλούσε σε παράνομες και αντισυνταγματικές αντισυγκεντρώσεις, με σύνθημα «Στην Κρήτη δεν περνάνε οι Ναζί!». Προφανώς, προσαρμόζοντας σε δεδομένα Κρήτης το σύνθημα της Ισπανίδας κομμουνίστριας Ιμπραρούρι (Πασιονάρια) «No pasaran» – «Δε θα περάσουν!». Και στη μία και στην άλλη περίπτωση, οι «ναζί» πέρασαν!

Δίδαγμα 2ο: Στην ίδια έκκληση του ΣΥΡΙΖΑ, υπήρχε φωτογραφία από το γερμανικό στρατιωτικό νεκροταφείο των Χανίων, ενώ στην ανακοίνωση έλεγαν πως «οι βουλευτές της Χ. Α. επισκέπτονται την Κρήτη για άγνωστο λόγο, μάλλον για να προσκυνήσουν τους τάφους των προγόνων τους», εννοώντας βέβαια τους… Γερμανούς. Απ’ ότι έμαθα, αυτή τη φήμη είχαν βγάλει σ’ όλο το νησί προς άγρα «αγανακτισμένων», με την προτροπή «πρέπει να τους εμποδίσουμε». Για τόσο χαμηλού επιπέδου ανθρώπους περνούν τους Κρητικούς οι συριζαίοι, ώστε να πιστέψουν αυτή την εξωφρενική κουταμάρα; Απ’ ότι φάνηκε από την προσέλευση στις αντισυγκεντρώσεις, οι Κρητικοί δεν είναι ηλίθιοι!

Δίδαγμα 3ο: Ο νυν πρωθυπουργός Α. Σαμαράς, έλεγε προεκλογικά για τους αναρχοκομμουνιστές: «θα τους βγάλω τις κουκούλες». Και τι είδαμε; Κάτι λίγους θλιβερούς κουκουλοφόρους και κρανοφόρους να παρενοχλούν, να απειλούν και να τρομοκρατούν τους προσερχομένους, παρεμποδίζοντας έτσι μια καθ’ όλα νόμιμη εκδήλωση ενός κόμματος που αντιπροσωπεύεται στη βουλή, με την απόλυτη ανοχή της αστυνομίας, που προφανώς ενεργούσε κατόπιν «άνωθεν εντολών» (υπουργείο ΠΡΟ-ΠΟ – Μέγαρο Μαξίμου)!

Δίδαγμα 4ο: Οι ελεγχόμενοι από τον εμφανιζόμενο ως «αντιμνημονιακό» ΣΥΡΙΖΑ αναρχοκομμουνιστές και η συγκυβέρνηση του Μνημονίου (που διέταξε τους αστυνομικούς να διαπράξουν παράβαση καθήκοντος, συνεργάστηκαν αρμονικότατα κατά της Χρυσής Αυγής. Άρα, η Χρυσή Αυγή είναι ο πραγματικός αντίπαλος και των μεν και των δε. Άρα, είναι το μόνο αντικαθεστωτικό κόμμα στην Ελλάδα του Μνημονίου!

Δίδαγμα 5ο: Ο λαϊκός εθνικισμός που εκπροσωπεί η Χρυσή Αυγή, έχει λαμπρό μέλλον στην Ελλάδα!

 

Αμαλία Κουτσαβίτη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ – ‘Αδωνις: έπρεπε να συλλάβουν τον Κασιδιάρη