ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ ΠΑΤΤΑΚΟΣ: ΜΟΝΟ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ

Σήμερα, 26 Νοεμβρίου, είναι η γιορτή του Αγίου Στυλιανού. Χρόνια πολλά και καλά, να ευχηθούμε στον εορτάζοντα Στρατηγό Στυλιανό Παττακό, ο οποίος προ ημερών έγινε 100 χρονών και εξακολουθεί τα’ χει 400!

Ο Στρατηγός, παρεχώρησε προ ημερών μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη στην εβδομαδιαία εφημερίδα «Παραπολιτικά» που κυκλοφορεί. Παραθέτουμε τα κυριότερα σημεία της συνεντεύξεως:

«Η επανάσταση ήταν ανάγκη. Αν αύριο ξημέρωνε και πάλι η 21η Απριλίου 1967, θα έκανα τα ίδια. Δεν μετανιώνω για τίποτα, χωρίς να σημαίνει ότι δεν έγιναν λάθη. Ο στρατιώτης καλύπτει τον σύντροφό του. Εγώ νιώθω ακόμα στρατιώτης και δεν πρόκειται να πω για λάθη».

»Λυπούμε που η Ελλάς έφτασε σε αυτό το σημείο. Ελπίζω ότι η πατρίς και πάλι θα σωθεί. Αρκεί να βρεθεί κάποιος τρελός. Πρέπει να βρεθεί κάποιος που θα είναι τολμηρός, ζωηρός, τίμιος, που θα θελήσει να διορθώσει τις αδικίες, τις απάτες, τα ψεύδη κι όλα τα περίεργα και να μαζέψει τους κουκουλοφόρους».

»Κατ’ όνομα δημοκρατία είναι αυτό σήμερα. Στην ουσία είναι δικτατορία των τριακοσίων. Έτσι έλεγε κι ο Στάλιν, ότι έχει δημοκρατία, σκοτώνοντας 150 εκατ. ανθρώπους».

»Δεν έχω λεφτά. Δεν κέρδισα τίποτα, ούτε ήθελα. Εξάλλου, έχω μάθει να ζω με τα λίγα. Είμαι ακόμα και τώρα Σπαρτιάτης. Δεν βγαίνω συχνά. Όταν το κάνω, ο κόσμος με χαιρετά και μου μιλά. Ποιος σημερινός πολιτικός μπορεί να το κάνει αυτό;».

»Αν κάποιος μπορεί να κάνει κάτι, αυτός είναι μόνο η Χρυσή Αυγή. Ο Κασιδιάρης με επισκέφθηκε σπίτι μου. Πρόκειται για έναν λαμπρό νέο».

Στρατηγέ, χιλιόχρονος!