ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΝΙΚΗ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ – ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΟ 100 ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ, ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ!

Υπό συνθήκες άγριας παρακρατικής τρομοκρατίας, από καμιά εκατοστή –το πολύ- αναρχοκομμουνιστικά σκουπίδια με κουκούλες και κράνη (επίστρατους των μυστικών υπηρεσιών του Σαμαρά, που θα μας… έσωζε από την αριστερά!), τους οποίους προκλητικά φρουρούσε η αστυνομία (!!!), πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης μεγάλη συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής. Ο αριθμός των συμμετεχόντων φτάνει τους 2.000 (με αψευδή μάρτυρα το φωτογραφικό υλικό), αριθμός-ρεκόρ για εκδήλωση εθνικιστικού κόμματος στο πρώην «πράσινο νησί» και σίγουρα θα ήταν ακόμα περισσότεροι αν δεν υπήρχε αυτό το κλίμα της τρομοκρατίας, γιατί –όπως πολύ σωστά είπε και ο βουλευτής Η. Κασιδιάρης- ποιος παίρνει το παιδί του να πάει σε μια πολιτική εκδήλωση όταν βλέπει κλούβες, πάνοπλους αστυνομικούς και εκατό κουκουλομένους αληταράδες με ρόπαλα στα χέρια.

Η νέα αυτή εθνικιστική νίκη, έρχεται να προστεθεί στην επίσης νικηφόρα πολιτική εκδήλωση των Χανίων και δείχνει πεντακάθαρα πως το ποτάμι του λαϊκού εθνικισμού δε γυρίζει πίσω! Γιατί, αν υπάρχει τέτοιο κλίμα στην Κρήτη, φανταστείτε τι γίνεται στην υπόλοιπη Ελλάδα!

Από την άλλη πλευρά, ο κόσμος έχει μάτια και βλέπει ποιοι είναι οι απόλυτοι εχθροί του σαπισμένου μεταπολιτευτικού κατεστημένου και ποιοι είναι οι κολαούζοι του συστήματος!