ΤΟ… ΑΝΤΙΕΒΡΑΪΚΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ

Καλό το παραμύθι που πουλάει κάθε τόσο ο Ερντογάν, υπέρ των Παλαιστινίων και κατά του Ισραήλ (για εσωτερική κατανάλωση και για να ξαναβάλουν πόδι οι Τουρκαλάδες στον αραβικό κόσμο) αλλά η αλήθεια είναι ότι η Τουρκία ποτέ δεν έπαψε να είναι το απόλυτα πιστό μαντρόσκυλο των αμερικανοσιωνιστών στις περιοχές της Ανατολικής Μεσογείου της Μέσης Ανατολής.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης της Τουρκίας, Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου, αν ο Ερντογάν κοπτόταν πραγματικά για τα δίκαια των Παλαιστινίων, θα φρόντιζε να «μπλοκάρει» τη βάση ραντάρ του ΝΑΤΟ στην ανατολική Τουρκία, που ο μόνος λόγος ύπαρξής της είναι η ασφάλεια του Ισραήλ:

«Αν ο Ερντογάν θέλει να κάνει κάτι υπέρ της Γάζας, μπορεί να το κάνει πολύ απλά. Αν ήταν πραγματικά εναντίον του Ισραήλ, τότε θα είχε αναστείλει τις δραστηριότητες της βάσης ραντάρ στο Kürecik. Γιατί υπάρχει ο σταθμός ραντάρ στο Kürecik; Είναι λόγω της ασφάλειας του Ισραήλ; Ο Ερντογάν, που είναι φιλικός προς τον Αραβικό Σύνδεσμο και τα Ηνωμένα Έθνη ας αναλάβει δράση για τη Γάζα».

Ούτε τους ίδιους τους Τούρκους, λοιπόν, δεν πείθει ο πονηρός ανατολίτης Ερντογάν. Κι όμως, πείθει κάποιους «εξυπνάκηδες» Έλληνες, που φωνάζουν ότι ο… αντιεβραϊσμός του Ερντογάν είναι η… μεγάλη ευκαιρία της Ελλάδος για προσέγγιση με την Αμερική και το Ισραήλ. Ή μήπως δεν τους πείθει, αλλά παριστάνουν (για λόγους που εύκολα καταλαβαίνει κανείς…) τους… πεπεισμένους;