ΠΙΣΩΠΛΑΤΗ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ – ΕΞΕΔΩΣΑΝ ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗ ΟΔΗΓΙΑ!

Διεξήχθησαν οι αμερικανικές εκλογές, οι υποψήφιοι υφάρπαξαν την ψήφο των ομογενών μας, άλλος υποψήφιος περισσότερο κι άλλος λιγότερο, κι έτσι οι «φίλοι» μας οι Αμερικάνοι δεν είχαν πλέον κανένα λόγο να παριστάνουν τους «φίλους» και «συμπαραστάτες» της Ελλάδος. Έτσι, με πρωτοφανές ανθελληνικό μένος, κι αφού υιοθέτησαν τις γελοίες «καταγγελίες» των κουκουέδων, των συριζαίων και των «περίεργων» ΜΚΟ περί «ρατσιστικών επιθέσεων» (ενώ αντιθέτως και οι ξένοι τουρίστες πέφτουν ουκ ολίγες φορές θύματα ληστρικών επιθέσεων από τους λαθρομετανάστες), εξέδωσαν στην ουσία μια ταξιδιωτική οδηγία, με την οποία αποτρέπουν τους υπηκόους τους να επισκεφθούν την Ελλάδα, διότι –τάχα- κινδυνεύουν από επιθέσεις… ρατσιστών. Ιδού η είδηση:

«Ανακοίνωση με την οποία προειδοποιεί τους αμερικανούς υπηκόους που επισκέπτονται την Ελλάδα ότι μπορεί να πέσουν θύματα ρατσιστικών επιθέσεων εξέδωσε την Παρασκευή η αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση η Πρεσβεία των ΗΠΑ ενημερώνει τους υπηκόους των ΗΠΑ ότι υπάρχει «αύξηση των απρόκλητων παρενοχλήσεων και βίαιων επιθέσεων εναντίον προσώπων που, λόγω της επιδερμίδας τους, εκλαμβάνονται ως αλλοδαποί μετανάστες. Οι υπήκοοι των ΗΠΑ που κινδυνεύουν πιο πολύ είναι εκείνοι που έχουν αφρικανική, ασιατική, ισπανική ή μεσοανατολική καταγωγή» και επισκέπτονται την Αθήνα και άλλες μεγάλες πόλεις. Ταυτόχρονα, η πρεσβεία των ΗΠΑ στην Αθήνα καλεί τους πολίτες της χώρας να λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας και να ενημερώνονται διαρκώς, ώστε να παραμείνουν ασφαλείς».

Τόσο πολύ υπολογίζουν τους σαμαροβενιζέλοκουβέληδες υποτακτικούς τους οι διεθνείς τοκογλύφοι! Ούτε για χώρες της Αφρικής δεν έχουν εκδώσει ταξιδιωτικές οδηγίες!