ΣΚΥΛΟΚΑΥΓΑΔΕΣ ΤΩΝ ΣΥΝΙΣΤΩΣΩΝ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ

Συνεχίζονται καθημερινά οι σκηνές απείρου κάλλους και ο… σκυλοκαυγάς μεταξύ των κάθε λογής συνιστωσών της αριστεράς (και της… προόδου) στο Πολυτεχνείο.

Έτσι, μετά τα χθεσινά γεγονότα, με την επίθεση κουκουλοφόρων αναρχοκομμουνιστών κατά του φοιτηταριού του ΠΑΣΟΚ (ΠΑΣΠ), με λοστούς και ρόπαλα, νέα επεισόδια έγιναν σήμερα με θύμα τον υφυπουργό Παιδείας της μνημονιακής συγκυβέρνησης (προερχόμενο από τη ΔΗΜΑΡ), Θεόδωρο Παπαθεοδώρου. Αυτή τη φορά, μια συμμορίτικη συνιστώσα, συγκεντρώθηκε μπροστά στο χώρο του Πολυτεχνείου και… κέρασε καφέ τον κομμουνιστή υφυπουργό και τη μνημονιακή συνοδεία του. Ακολούθως, ο υφυπουργός, για να αποφύγει τα χειρότερα, φυγαδεύτηκε σε αίθουσα του Ιδρύματος. Εξερχόμενος αργότερα από την αίθουσα, δε χαρίστηκε στα συντρόφια του, που δε σεβάστηκαν ούτε αυτό το πρωτοφανές παγκοσμίως για υφυπουργό κυβέρνησης, να δηλώσει (μιλώντας ως εκπρόσωπος της κυβέρνησης της χώρας κι όχι ως εκπρόσωπος του κόμματός του) με ύφος σταλινικού κομισαρίου πως «αντίπαλός μας είναι η Χρυσή Αυγή». Ιδού οι καυστικές δηλώσεις του κατά των συντρόφων του:

«Οι χυδαίες εκδηλώσεις απομονωμένων ομάδων σίγουρα δεν χαρακτηρίζουν την Πολυτεχνική κοινότητα, δεν αμαυρώνουν τη γιορτή του Πολυτεχνείου, δεν με αγγίζουν προσωπικά και τους επιστρέφονται μαζί με την αποδοκιμασία για τέτοια γεγονότα που τελικά υπηρετούν και εξυπηρετούν τους αρνητές του Πολυτεχνείου και των συμβολισμών του». Τώρα εμείς αν πούμε πως δε χαιρόμαστε πολύ μ’ αυτούς τους σκυλοκαυγάδες, θα πούμε ψέματα. Σύντροφοι, συνεχίστε! Σκοτωθείτε μεταξύ σας, όπως ο Στάλιν με τον Τρότσκι, ο Χρουστσόφ με τον Μάο, ο Ζαχαριάδης με τον Βελουχιώτη κ.ο.κ. Είναι ο μόνος τρόπος να απαλλαγεί η Ελλάδα από την παρουσία σας!