Ο ΕΥ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ, Η ΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΗ BMW ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ

Παραλίγο να την πατήσει και να λιντσαριστεί από τους ταλαίπωρους και πολύ αγανακτισμένους ομολογιούχους ο Ευ. Βενιζέλος, χθες, έξω από την Τράπεζα της Ελλάδος. Να που οφείλει τη σωτηρία του (σύμφωνα με τον «Βηματοδότη»):

«Είδατε τη χρησιμότητα της θωρακισμένης πανάκριβης BMW που χρησιμοποιεί ο Πρόεδρος του ΠαΣοΚ (από τον καιρό που ήταν υπουργός Οικονομικών) κ. Ευ. Βενιζέλος; Το κλοτσούσαν συνεχώς οι ομολογιούχοι που συγκεντρώθηκαν έξω από την Τράπεζα της Ελλάδος, αποκλείοντας την είσοδο του Προέδρου του ΠαΣοΚ σ΄ αυτήν, αλλά το θωρακισμένο αυτοκίνητο δεν καταλάβαινε τίποτα. Ούτε μία γρατζουνιά. Αυτός θα είναι ο λόγος που ο κ. Βενιζέλος επιμένει να διατηρεί αυτό το αυτοκίνητο, αν και αγοράσθηκε (εν μέσω κρίσης) για να προστατεύει τον εκάστοτε υπουργό Οικονομικών».

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο κοστίζει –σύμφωνα με πληροφορίες- 600.000 ευρώ (όσα μπορεί να βγάλει ένας μέσος εργαζόμενος δουλεύοντας… 60 χρόνια! Το έκανε δώρο ο Βενιζέλος στον… εαυτό του (με τα λεφτά τα δικά μας βεβαίως…), όταν ήταν υπουργός Οικονομικών και προορίζεται για τον εκάστοτε υπουργό των Οικονομικών. Εδώ και καιρό, όμως, ο Ευ. Βενιζέλος δεν είναι υπουργός Οικονομικών, αλλά το πανάκριβο αυτοκίνητο, το οποίο δε δικαιούται πλέον να κατέχει, δεν το έχει επιστρέψει. Αυτό κι αν είναι σκάνδαλο, αλλά η… μεγαλόψυχη «δημοκρατία» μας δεν ασχολείται με τέτοιες… μικρολεπτομέρειες!