Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΥΘΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ

Μια ανακοίνωση της Τ.Ο. Καλαμάτας της Χρυσής Αυγής, που βγήκε και σε ένα καλαίσθητο φυλλάδιο, με την οποία το εθνικιστικό κόμμα αμφισβητεί τον μύθο του Πολυτεχνείου, έχει προκαλέσει την μήνι των κάθε είδους αριστερών που βλέπουν να χάνουν το μονοπώλιο της προπαγάνδας χωρίς αντίλογο, στο οποίο είχαν συνηθίσει τόσα χρόνια. Γράφει σχετικά η επίσημη ιστοσελίδα του ΣΥΡΙΖΑ:

Η Χρυσή Αυγή προκαλεί, δίνοντας αμοιβή σε όποιον αποδείξει ότι υπήρξαν νεκροί στο Πολυτεχνείο!

«Με μία απαράδεκτη αφίσα η Χρυσή Αυγή «εγκαινιάζει» τις επετειακές διαδικασίες! Τα φυλλάδια και οι αφίσες μοιράστηκαν στην Καλαμάτα, τα οποία περιγράφουν τον αγώνα του λαού κατά της χούντας και την εξέγερση του Πολυτεχνείου για «Ψωμί, Παιδεία, Ελευθερία», ως παραμύθι! «Όχι στο παραμύθι του Πολυτεχνείου, όχι στους ψεύτικους νεκρούς. -Η γενιά του Πολυτεχνείου – είναι υπεύθυνη για τη δυστυχία μας. Όλοι οι κλέφτες φυλακή!» γράφει η Χρυσή Αυγή στο φυλλάδιο, το οποίο έχει ανακοινωθεί ότι θα μοιραστεί και στους μαθητές και συνεχίζει πιο επιθετικά: «Πολυτεχνείο, Ζητούνται νεκροί, Ο ευρών αμοιφθήσεται » γράφει το φυλλάδιο στην πρώτη σελίδα του, στην οποία υπάρχει η φωτογραφία της Μαρίας Δαμανάκη, σε μια προσπάθεια να συνδεθεί η λαϊκή εξέγερση με αίτημα τη δημοκρατία, με ένα πρόσωπο που σήμερα εκπροσωπεί την άρχουσα πολιτική τάξη η οποία εξαθλιώνει τους εργαζόμενους».

Θα περίμενε κανείς να υπάρχουν –τουλάχιστον- αποσπάσματα της ανακοίνωσης και να γίνεται αντίκρουση επιχειρημάτων, αλλά αυτό δε συμβαίνει. Μήπως γιατί επιχειρήματα δεν υπάρχουν, παρά μόνο άναρθρες κραυγές και επιβολή του κυρίαρχου μύθου με βάση το «πίστευε και μη ερεύνα»; Εμείς παραθέτουμε ολόκληρη την ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής, την οποία δεν μπορούν να αντικρούσουν επί της ουσίας οι… πολυτεχνίτες μαρξιστές:

ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ: ΖΗΤΟΥΝΤΑΙ ΝΕΚΡΟΙ – Ο ΕΥΡΩΝ ΑΜΟΙΦΘΗΣΕΤΑΙ!

Η ΚΑΤΑΡΡΙΨΗ ΤΟΥ ΜΥΘΟΥ:

1ον) Με την υπ’ αριθμόν 33437 αναφορά της συγκλήτου του Πολυτεχνείου της 11/10/1975 προς τον εισαγγελέα Τσεβά, επιβεβαιώνεται ότι κανένας φοιτητής δε σκοτώθηκε στο Πολυτεχνείο.

2ον) Το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος, αποφάσισε το 1975 (κατόπιν εντολής του τότε υπουργού Δικαιοσύνης Γ. Αλ. Μαγκάκη) να απονείμει «τιμητική σύνταξη στις οικογένειες των φοιτητών που έχασαν τη ζωή τους στο Πολυτεχνείο». Δεν παρουσιάστηκε κανείς!

3ον) Η μαρμάρινη πλάκα που τοποθετήθηκε δίπλα σε μια τεράστια κεφάλα στο Πολυτεχνείο, αναγράφει 18 ονόματα θυμάτων, με τη διευκρινιστική επιγραφή «Φοιτητές που έδωσαν τη ζωή τους για τα ιδανικά της εθνικής αντίστασης 1941-1944». Δηλαδή, ελλείψει θυμάτων του 1973, επιστρατεύθηκαν τα ονόματα θυμάτων της κατοχής!

4ον) Την πρώτη επέτειο του Πολυτεχνείου, παρουσιάστηκε μια αγγελία στην «Αυγή» με τη φωτογραφία μιας ωραιότατης κοπέλας, που έγραφε: «Την λένε Ηλένια Ασημακοπούλου. Είναι το κορίτσι μου. Χτυπήθηκε στις 17 Νοέμβρη στην οδό Στουρνάρα από σφαίρα. Όποιος ξέρει τι απόγινε να με πληροφορήσει». Το σκίτσο της «Ηλένιας» τοποθετήθηκε παντού. Τελικά, αποκαλύφθηκε ότι η φωτογραφία είχε ληφθεί από διαφήμιση του σαμπουάν «ΜΠΡΕΚ» στην Αγγλία και η «Ηλένια» ήταν στην πραγματικότητα ένα φωτομοντέλο ονόματι Νάνσυ Κρίντλαντ που ζούσε στην Αγγλία!

Η ΑΛΗΘΕΙΑ:

Τον Οκτώβριο του 1973, έγινε ο πόλεμος μεταξύ Αιγύπτου και Ισραήλ. Οι Αμερικανοί ζήτησαν από τον εθνικό ηγέτη Γ. Παπαδόπουλο άδεια ελεύθερης διέλευσης από τον εθνικό εναέριο χώρο της Ελλάδος αμερικανικών αεροσκαφών, για να εφοδιάζουν το Ισραήλ με πολεμικό υλικό. Ο Γ. Παπαδόπουλος αρνήθηκε και έναν μήνα αργότερα η CIA οργάνωσε τα γνωστά γεγονότα του Πολυτεχνείου, για την ανατροπή του!

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:

Από το 1974 μέχρι σήμερα μας κυβερνάει η λεγόμενη «γενιά του Πολυτεχνείου», η πιο άχρηστη γενιά Ελλήνων από καταβολής κόσμου. Τα αποτελέσματα τα ζούμε όλοι στο πετσί μας: Υποδούλωση της Πατρίδας στους διεθνείς τοκογλύφους και τους λαθρομετανάστες – Φτώχεια, ανασφάλεια, ακρίβεια, ανεργία, χαράτσια και άγρια φορολογία για το λαό και τη νεολαία – κλεψιές, μίζες και χλιδή για την πολιτική και οικονομική ολιγαρχία της «γενιάς του Πολυτεχνείου»!

Η ΛΥΣΗ:

Αυτοί, της «γενιάς του Πολυτεχνείου», είναι οι μόνοι υπεύθυνοι για τη σημερινή δυστυχία μας! Να φύγουν και να πάνε στον αγύριστο! Για να ξημερώσει επιτέλους η Χρυσή Αυγή του Ελληνισμού και να δούμε άσπρη μέρα!

(ΥΓ): Οι κομμουνιστές που τώρα μας παραμυθιάζουν για το δήθεν «Έπος του Πολυτεχνείου», έγραφαν τότε στο υπ’ αριθμόν 8 φύλλο της φοιτητικής εφημερίδας τους «Πανσπουδαστικής»: «Το Πολυτεχνείο είναι έργο 350 προβοκατόρων της ΚΥΠ».

ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΥΘΟ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ – ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΨΕΥΤΙΚΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ!

Η «ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ» ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗ ΔΥΣΤΥΧΙΑ ΜΑΣ!

ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ ΦΥΛΑΚΗ – ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!