ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΝ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΤΗΣ ΠΡΩΙΝΗΣ ΖΩΝΗΣ!

Τόσος θόρυβος για το τίποτα, στην ΕΡΤ. Όπως μαθαίνουμε, η «χαζοχαρούμενη» ψευτοδεξιά αποφάσισε να μην απολυθεί τελικώς το συριζοδίδυμο της πρωινής ζώνης, υποκύπτοντας –όπως συμβαίνει πάντα- στις απαιτήσεις του κατακόκκινου «Ιού» της δημοσιογραφίας, που κυριαρχεί απόλυτα στην τελευταία κομμουνιστοκρατούμενη χώρα της Ευρώπης. Δικαίως, λοιπόν, πανηγυρίζουν οι συριζαίοι (και… λοιπές κομμουνιστικές δυνάμεις). Η κρατική τηλεόραση, την οποία πληρώνουμε όλοι οι Έλληνες μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ (άλλο ένα χαράτσι, για το οποίο δε μιλάει κανείς «προοδευτικός»…) θα παραμείνει στα χέρια των εμπαθών ινστρουχτόρων του μαρξισμού-λενινισμού-σταλινισμού. Ιδού και η πανηγυρική επιβεβαίωση της είδησης, με τη σχετική ανακοίνωση των συνδικαλιστών της κόκκινης παραπληροφόρησης και τα συμπεράσματα δικά σας:

Η ανακοίνωση του Διοικητικού Συμβουλίου της Π.Ο.Ε.ΣΥ.:

– Μετά τις διαβεβαιώσεις της διοίκησης της ΕΡΤ ΑΕ προς την επιτροπή απεργών δημοσιογράφων και των αιρετών εκπροσώπων τους, ότι θα συμπορευθούν με τους εργαζόμενους για την επίλυση του ζητήματος των Συμβασιούχων Ορισμένου Χρόνου.

– Μετά τις αμοιβαίες εξηγήσεις που έδωσαν οι δημοσιογράφοι Κώστας Αρβανίτης και Μαριλένα Κατσίμη με τον διευθυντή ειδήσεων, Αιμίλιο Λιάτσο και την επαναφορά τους στην παρουσίαση της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής τους.

– Και μετά την υπόσχεση της διοίκησης της ΕΡΤ για διάλογο, σχετικά με τις συλλογικές συμβάσεις και τους μισθούς

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (Π.Ο.Ε.ΣΥ.), με δεδομένες αυτές τις θετικές εξελίξεις ύστερα από έναν μακρόχρονο απεργιακό αγώνα των εργαζομένων δημοσιογράφων της ΕΡΤ, και σύμφωνα με την απόφαση της γενικής συνέλευσής τους, αναστέλλει τις απεργιακές κινητοποιήσεις στην ΕΡΤ ΑΕ…

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ο.Ε.ΣΥ.