ΣΥΝΕΛΗΦΘΗΣΑΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ 3 ΑΛΒΑΝΟΙ ΛΗΣΤΕΣ, ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑ. ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ… ΣΥΜΠΤΩΣΗ

«Κατατρεγμένοι οικονομικοί μετανάστες» από την Αλβανία συνελήφθησαν τα τελευταία 24ωρα για ληστείες στη Χαλκίδα και στην Ιεράπετρα, όπως ενημερώσαμε σε προηγούμενες αναρτήσεις μας. Τώρα ήρθε η σειρά της Κορίνθου, για να… τριτώσει το κακό.

Έτσι, εξαρθρώθηκε εγκληματική συμμορία που διέπραττε ληστείες και κλοπές, στην ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας και εξιχνιάστηκαν εννέα (9) περιπτώσεις ληστειών και κλοπών σε οικίες.

Συνελήφθησαν, στο Ζευγολατιό και στο Βραχάτι Κορινθίας, τρεις (3) «κατατρεγμένοι οικονομικοί μετανάστες» από την Αλβανία, ηλικίας 34, 22 και 26 ετών αντίστοιχα και ασκήθηκε εναντίον τους δίωξη κακουργηματικού χαρακτήρα για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, ληστείες, διακεκριμένες κλοπές, καθώς και για παράβαση του Νόμου περί Όπλων.

Πιο συγκεκριμένα, προέκυψε ότι οι ανωτέρω «κατατρεγμένοι κ.τ.λ.» κατά το χρονικό διάστημα από τα τέλη Αυγούστου, έως και τις αρχές Νοεμβρίου, του τρέχοντος έτους, είχαν διαπράξει τρεις ληστείες και έξι κλοπές, στο Ζευγολατιό, στα Πιτσά και στον Σολoμό Κορινθίας.

Κατά τις έρευνες βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

* Ένα (1) πιστόλι με γεμιστήρα και οκτώ φυσίγγια

* Ένα (1) πιστόλι κρότου

* Ένα (1) αεροβόλο πιστόλι

* Επτά (7) μαχαίρια

* Χρυσαφικά, κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές.

Να τους χαίρονται τους λήσταρχους οι «συμπαραστάτες», «αλληλέγγυοι» και λοιπές… «αντιρατσιστικές δυνάμεις! Αν οι «κατατρεγμένοι κ.τ.λ.» ληστέψουν αυτούς ή τους οικείους τους να δούμε τι θα λένε…