ΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ – ΚΟΛΑΦΟΣ ΣΤΗΝ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΤΩΝ «ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΩΝ»!

Πέρα από την πρόθεση ψήφου, που ασφαλώς και είναι το πιο ενδιαφέρον στοιχείο κάθε δημοσκόπησης, υπάρχουν κι άλλα στοιχεία που είναι ενδεικτικά των διαθέσεων του κόσμου. Τα στοιχεία αυτά στην τελευταία δημοσκόπηση που δημοσιοποιήθηκε, (της ΚΑΠΑ Research) είναι τα εξής:

1ο) Στην ερώτηση ποιους θεσμούς εμπιστεύονται οι πολίτες για την πρόοδο της χώρας, οι Έλληνες προτιμούν κατά σειρά τον Στρατό, την Εκκλησία, την Αστυνομία και τη Δικαιοσύνη. Τελευταία στον πίνακα εμπιστοσύνης των Ελλήνων είναι τα εξωνημένα ΜΜΕ των λεγόμενων «νταβατζήδων» και προτελευταία (με ποσοστά ελάχιστα παραπάνω από το 0…) τα παντελώς αναξιόπιστα παλαιά πολιτικά κόμματα και τα (αντ) εργατικά συνδικάτα!

2ο) Το 73,9% όσων συμμετείχαν στη δημοσκόπηση πιστεύουν ότι οι «οικονομικοί μετανάστες» αυξάνουν τις πράξεις βίας και την εγκληματικότητα και γι’ αυτό το 47,3% ζητούν να φύγουν όσοι δεν είναι αναγκαίοι ή είναι παράνομοι (εμείς πιστεύουμε πως τα ποσοστά και στα δύο ερωτήματα είναι πολύ μεγαλύτερα, αλλά οι εταιρείες κάνουν… κοπτοραπτική χάριν της… πολιτικής ορθότητας, αλλά ας είναι…).

3ο) Το 63% των ερωτηθέντων πιστεύει ότι Έλληνας είναι όποιος έχει λάβει την ελληνική παιδεία και μόνο ένα ποσοστό 32,5% θεωρεί ότι Έλληνας είναι μόνο όποιος έχει Έλληνες γονείς.

Μετά από τόσα χρόνια πρωτοφανούς σε ένταση «αντιρατσιστικής» προπαγάνδας-πλύσης εγκεφάλου των Ελλήνων από τα συστημικά ΜΜΕ, αυτά τα ποσοστά είναι κόλαφος!

Αμαλία Κουτσαβίτη