ΣΟΚ – ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙΝΕ ΕΙΚΟΝΕΣ ΣΤΗΝ ΑΧΑΙΑ – ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ ΘΑ ΚΑΨΟΥΝ ΚΙ ΕΜΑΣ!

Δεν πρόλαβε να στεγνώσει το μελάνι από το άρθρο-δυναμίτη του Έλληνα Μητροπολίτη Καλαβρύτων Αμβροσίου για τον τεράστιο εθνικό, θρησκευτικό και πολιτισμικό κίνδυνο που συνιστούν για την Ελλάδα μας οι λαθρομετανάστες –μουσουλμάνοι στην συντριπτική τους πλειοψηφία- και δικαιώθηκε από τα γεγονότα!

Εκεί κοντά, λοιπόν, στην περιοχή της Κάτω Αχαΐας, λαθρομετανάστες κατέστρεψαν εικόνες και άλλα χριστιανικά σύμβολα σε ένα υπό κατεδάφιση σπίτι, προκαλώντας την οργή και την αγανάκτηση των κατοίκων της περιοχής. Σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα στο the best. gr, οι φανατικοί ισλαμιστές λαθρομετανάστες που διαμένουν σε ερειπωμένο και ετοιμόρροπο λόγω σεισμού σπίτι στην οδό Αγίου Ιωάννη και Γερμανού, αφαίρεσαν εικόνες και σταυρούς από το εικονοστάσι του Ιερού Ναού Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου, που βρίσκεται παραπλεύρως, τις έσπασαν και τους έβαλαν φωτιά, ενώ κατέστρεψαν και έπιπλα. Στη συνέχεια δε ούρλιαζαν το ανατριχιαστικό σύνθημα «Αλλάχ Άκμπαρ» («Ο Θεός είναι μεγάλος»), για να τρομοκρατήσουν τους Έλληνες κατοίκους. Οι κάτοικοι κατήγγειλαν πως δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνουν τέτοια φαινόμενα στην περιοχή τους και πως αισθάνονται απροστάτευτοι από το επίσημο «κράτος».

Και βέβαια, η αποθράσυνση των ισλαμιστών λαθρομεταναστών, που φτάνουν στο σημείο να προσβάλλουν τα Ιερά και τα Όσια του Ελληνισμού μέσα στην ίδια την Ελλάδα, προέρχεται από το γενικότερο κλίμα που καλλιεργούν οι διάφοροι «συμπαραστάτες», «αλληλέγγυοι» κι όλο το κακό συναπάντημα του αριστερισμού και του καθεστωτισμού. Και με αφορμή το απαίσιο αυτό περιστατικό, όλοι οι Έλληνες και χριστιανοί πρέπει να συνειδητοποιήσουμε πως αν δεν αντισταθούμε έρχονται και τα χειρότερα…

Ν. Λεονταρίδης