ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΓΡΑΦΙΚΟΤΗΤΕΣ

Κάθε όριο γραφικότητας έχει ξεπεράσει ο… λίγο απ’ όλα (αριστερο-δεξιο-κεντρώος) Πάνος Καμμένος και το… παντός καιρού κόμμα του. Ιδού και κάποια δείγματα:

1ο) Την Παρασκευή, με συνέντευξή του στον Real fm, πρότεινε να κάνουμε επίσημο νόμισμα της χώρας το… δολάριο:
«Η Ελλάδα ξεκίνησε να γίνεται πετρελαιοπαραγωγός χώρα.  Και είμαστε στρατηγικά μία σημαντική χώρα, ας το εκμεταλλευτούμε αυτό. Δεν θα εγκαταλείψουμε το ευρώ, χαρίζοντάς τους το. Υπάρχουν ισχυρά νομίσματα που ίσως είναι μία λύση , που πρέπει να αρχίσουμε να σκεφτόμαστε. Υπάρχει το δολάριο που είναι ένα σημαντικό νόμισμα και παίζει σημασία στα συναλλαγματικά αποθέματα της Κίνας».

2ο) Προχθές ανακοίνωσε πως το κόμμα του αποφάσισε να μηνύσει τον επικεφαλής της τρόικας στην Ελλάδα Πόουλ Τόμσεν, διότι: «ανήκει στη συμμορία των τριών, που ανέλαβε και εκτέλεσε το συμβόλαιο της οικονομικής δολοφονίας της Ελλάδας και των Ελλήνων». Ποιο θα είναι το όφελος από τη μήνυση; Προσέξτε: «με σκοπό να παραπεμφθεί στο Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και ειδικότερα για εγκλήματα κατά της ελληνικής κοινωνίας».

Να υποθέσουμε πως οι… τσουρουφλιασμένοι Ανεξάρτητοι Έλληνες έχουν δημοσκοπικά… κεσάτια, κι έτσι εξηγούνται τα… εγκλήματα κατά της σοβαρότητας;

Αμαλία Κουτσαβίτη