ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΑ «ΤΑΓΜΑΤΑ ΕΦΟΔΟΥ» ΚΑΤΕΛΥΣΑΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

Μπορεί η συγκυβέρνηση, ο υπουργός ΠΡΟ-ΠΟ και τα παπαγαλάκια τους στα ΜΜΕ να αναφέρονται με κάθε ευκαιρία στα ανύπαρκτα «Τάγματα Εφόδου» της Χρυσής Αυγής», αλλά κάποια άλλα «Τάγματα Εφόδου» συνεχίζουν να δρουν ανενόχλητα και να καταλύουν κάθε έννοια τάξης και νομιμότητας!

Έτσι, το πρωί της Δευτέρας, συμμορία «Ταγμάτων Εφόδου» της αριστεράς και της… προόδου, φορώντας τη… στολή τους (κουκούλες) έσπασαν την πόρτα του κέντρου διαχείρισης των υπολογιστικών συστημάτων του Πανεπιστημίου Ζωγράφου, προκειμένου να εμποδίσουν τη διεξαγωγή της προγραμματισμένης ηλεκτρονικής ψηφοφορίας για την εκλογή Συμβουλίου Διοίκησης και κατέλαβαν την αίθουσα!

Με τη δικαιολογία ότι μέσα στη συγκεκριμένη αίθουσα βρίσκεται πανάκριβος εξοπλισμός, οι «σύντροφοι» καθηγητές του ιδρύματος δεν κάλεσαν την αστυνομία, για να μην γίνουν… επεισόδια και καταστροφές. Με τη λογική αυτή δεν έπρεπε να καλείται πουθενά η αστυνομία!

Και βέβαια, τα κουκουλοφόρα «Τάγματα Εφόδου» κάνουν πράξη τις παραινέσεις της Παπαρήγα για «ανυπακοή» και του Τσίπρα πως «αυτός ο νόμος θα μείνει στα χαρτιά», υπό την ανοχή και την ένοχη σιωπή της χαζοχαρούμενης σαμαρικής δεξιάς!

Αμαλία Κουτσαβίτη