Ο ΜΙΧΕΛΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ – ΤΡΙΤΗ ΑΛΛΑΓΗ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΡΟΝΟ!

Τα ρεκόρ είναι για να σπάνε! Κάπως έτσι φαίνεται πως σκέφτηκε ο ανεξάρτητος (για λίγες μέρες) βουλευτής Ηρακλείου, Ι. Μιχελογιαννάκης, ο οποίος σε διάστημα ενός χρόνου θα αλλάξει τρία κόμματα! Ήταν βουλευτής του ΠΑΣΟΚ που τον Φεβρουάριο του 2012 καταψήφισε το Μνημόνιο 2 και διεγράφη. Πήγε στην ΔΗΜΑΡ, εξελέγη βουλευτής και λίγο πριν από την ψήφιση του Μνημονίου 3 ανεξαρτητοποιήθηκε. Τώρα φλερτάρει με τον ΣΥΡΙΖΑ κι όπως όλα δείχνουν τις επόμενες ημέρες θα κάνει το μεγάλο βήμα! Αυτές τις ημέρες μάλιστα συναντήθηκε με τον Τσίπρα, με τον οποίο:

«Συζήτησαν την ανάγκη, με κεντρικό κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ, να ενεργοποιηθούν όλες οι προοδευτικές αριστερές δυνάμεις του τόπου μας προς την κατεύθυνση ενός ενιαίου ευρωπαϊκού-πατριωτικού-αντιμνημονιακού κοινωνικού μετώπου… Τέλος, ο βουλευτής δήλωσε στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ ότι είναι διατεθειμένος να συμμετάσχει στην κάθε προσπάθεια ανατροπής του παλιού και του σάπιου».

Να σημειώσουμε, πως το προηγούμενο… ρεκόρ αλλαγής κομμάτων το κατείχε ο Κ. Κιλτίδης, ο οποίος αφού εξελέγη με την ΝΔ πήγε στην ΔΗ.ΣΥ. της Ντόρας (τον Ιούνιο του 2010), στον ΛΑΟΣ (τον Αύγουστο του 2011), για να… επιστρέψει στην ΝΔ (τον Μάιο του 2012). Πολλές οι μετακινήσεις του, αλλά αυτός τουλάχιστον άλλαζε ένα κόμμα κάθε χρόνο. Όχι τρία κόμματα μέσα στον ίδιο χρόνο, όπως ο… ρέκορμαν Μιχελογιαννάκης!

(ΥΓ) 1: Μήπως το φαινόμενο είναι μοναδικό παγκοσμίως; Μήπως ο ρέκτης βουλευτής πρέπει να πάρει το… βραβείο Γκίνες;

(ΥΓ) 2: Τι θα κάνει ο Μιχελογιαννάκης όταν η μελλοντική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα φέρει το Μνημόνιο 4; Μάλλον θα πάει προς ΚΚΕ μεριά. Κρίμα που αυτό δε θα γίνει εντός του 2012, για να κάνει ο βο(υ)λευτής την τέταρτη αλλαγή κόμματος μέσα σ’ έναν χρόνο κι έτσι να σπάσει και το δικό του προηγούμενο ρεκόρ…

(ΥΓ) 3: Αυτοί θα μας σώσουν!