ΟΙ ΠΡΩΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ!

Μας δούλευαν κανονικότατα όταν βρίσκονταν στην ενεργό πολιτική, συνεχίζουν να μας δουλεύουν (και να μας προκαλούν συνάμα) και τώρα που ο ελληνικός λαός με την ψήφο του, τους έθεσε εκτός μάχης. Τώρα, λοιπόν, οι πρώην πολιτικάντηδες, που περιμένουν την ευκαιρία για να επιστρέψουν (να ξαναπάρουν την… κουτάλα στα χέρια τους), θέλουν να μας κάνουν να τους λυπηθούμε και να μας πείσουν ότι τη βγάζουνε δύσκολα, όπως όλοι εμείς άλλωστε. Οι πιο θρασείς, μας… απειλούν μάλιστα πως θα πάνε… μετανάστες στο εξωτερικό!!!

Ένας τέτοιος εμφανίστηκε αυτές τις ημέρες στα κανάλια, ο πρώην βουλευτής Τρικάλων του ΠΑΣΟΚ, Χρ. Μαγκούφης, ο οποίος είπε πως θα πάει στα ξένα για να δουλέψει στις… οικοδομές:

«Είναι περίεργο να πάει κάποιος στο εξωτερικό; Όλοι οι οικοδόμοι δεν έχουν εργασία και τι συνεπάγεται αυτό για την εθνική οικονομία, μια τεράστια καταστροφή. Και αυτό δεν συμβαίνει μόνο στα Τρίκαλα, αλλά σε όλο τον Ελληνικό χώρο. Οι έντιμοι πολιτικοί είναι πραγματικά αδικημένοι μέσα σε αυτό το κύμα λαϊκισμού που υπάρχει».

Άραγε, οι οικοδομές το ξέρουν ότι είναι… οικοδόμος ο Μαγκούφης;