ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΙΜΑΜΗ ΤΗΣ ΡΟΔΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΟΥΣ – ΕΚΡΥΨΑΝ ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΤΑ ΜΜΕ!

Μια πολύ περίεργη είδηση βγήκε το Σάββατο το βράδυ στη δημοσιότητα. Διαβάζουμε, λοιπόν:

«Σε μια πρωτοφανή επίδειξη θράσους και πρόκλησης, τούρκος υπήκοος από την Κωνσταντινούπολη εισέβαλε, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του «Βήματος»,  κατά τη διάρκεια της μουσουλμανικής προσευχής, στο τέμενος Ιμπραήμ Πασά στη Ρόδο και χτύπησε τον πρόσφατα τοποθετηθέντα ως ιμάμη της Ρόδου Χασάν Καρά Αλή.
Στον ιμάμη επετέθη και ο Μέτσο Ιλτέρ, που έχει σταλεί στο νησί από τον ψευδομουφτή Ξάνθης Αχμέτ Μετέ και με τη σαφή, επίσημη υποστήριξη τουρκικών κύκλων επιδιώκει να υποκαταστήσει την ελληνική Πολιτεία.

Τόσο ο κ. Ιλτέρ όσο και ο τούρκος υπήκοος (τα στοιχεία της ταυτότητάς του βρίσκονται στη διάθεση του «Βήματος») συνελήφθησαν από την αστυνομία έπειτα από τη μήνυση που κατέθεσε εναντίον τους ο ιμάμης Χασάν Καρά Αλή  και οδηγήθηκαν στο κρατητήριο με τη διαδικασία του αυτόφωρου. Στο πλευρό του κ. Καρά Αλή ετάχθησαν όλοι οι πιστοί που βρίσκονταν εκεί όταν έλαβε χώρα το απίστευτο επεισόδιο. Η απόφαση του δικαστηρίου, η οποία εκδόθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 9 Νοεμβρίου, καταδίκασε τους δύο άνδρες σε 21 μήνες φυλάκιση με αναστολή. Μάλιστα, ο τούρκος υπήκοος πέρασε μια νύχτα στο κρατητήριο καθώς κρίθηκε ύποπτος φυγής. Αντιθέτως, ο κ. Ιλτέρ αφέθηκε ελεύθερος να πάει σπίτι του, αλλά αμέσως βρήκε την ευκαιρία να καταγγείλει την ελληνική πλευρά και να απαιτήσει να του δοθεί άδεια για να κάνει προσευχή σε άλλο τέμενος του νησιού, το Σουλεϊμανίγιε. Είναι χαρακτηριστικό ότι αμέσως υπήρξε κινητοποίηση τουρκικών τηλεοπτικών σταθμών για να καλύψουν το γεγονός».

Μάλιστα. Μόνο που το συγκεκριμένο συμβάν έγινε την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου. Γιατί άραγε η είδηση μεταδόθηκε τρεις ημέρες αργότερα; Θα υπήρχε η καθυστέρηση αυτή σε περίπτωση που Έλληνες και Χριστιανοί είχαν επιτεθεί στον Ιμάμη; Και που είναι η αντίδραση των κοπτόμενων για τα «ανθρώπινα δικαιώματα», την «θρησκευτική ελευθερία» κ.τ.λ. (των μουσουλμάνων μόνον) συριζαίων, κουκουέδων κ.λπ.; Γιατί δεν υπήρξε ούτε μια ανακοίνωσή τους για τη βάναυση επίθεση;

Από εκεί κι έπειτα, είναι εμφανής η προσπάθεια των Τούρκων να κάνουν «Θράκη» τα Δωδεκάνησα (και την Θράκη «Κόσοβο», άρα και τα Δωδεκάνησα «Κόσοβο»). Στα οποία Δωδεκάνησα, διαμένουν επίσημα 4.000 μουσουλμάνοι (μισοί- μισοί σε Κω και Ρόδο), οι οποίοι όμως δεν αναγνωρίζονται ως μειονότητα, καθώς δεν συμπεριλαμβάνονται στις ρυθμίσεις της Συνθήκης της Λωζάννης. Κι όπως φαίνεται, κάποιοι τους το επιτρέπουν! Αλλά δε θα ολοκληρώσουν την προδοσία τους, γιατί σύντομα θα σαρωθούν από τον ελληνικό λαό!